خبری از فولاد که …

فروردین ۱۶, ۱۳۹۰

خبر

خبری از فولاد که …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۸:۴۵  با خرید فولاد هرمزگان  بحث تامین مالی این خرید بالا گرفته و گویا  فولاد قصد بر این  دارد تا  برخی دارایی های ثابت  و همچنین ۳ شرکت چادرملو ، گل گهر  و معادن و فلزات  را  به  فروش برساند . تا  پیش ازاین در بازار شایعه فروش ومعادن توسط فولاد  به  قیمت های ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰  بود وگویا شنیده می شود کچاد  و کگل نیز با  قیمت های حدود ۱۱۰۰ و بیش از ۱۶۰۰ تومان  به  فروش  خواهند رفت  .

در صورتی که این خبر صحت  داشته  باشد  ( که البته  پیش ازاین  فروش ومعادن کاملاً تائید شده  بود ) سود  فولاد می تواند تعدیلی ناگهانی  و سنگین  را تجربه  کند  که  بی شک در قیمت  سهم  نیز موثر  خواهد بود . برخی از احتمال  افزایش حدود  ۷۰۰ میلیارد تومانی سود فولاد خبر می دهند .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۶ فروردین ۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم