خبر
سرنوشت نماد ها و بازار امروز …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۷:۴۰ تا به امروز ریزش بازار علاوه بر این که یک دلیل منطقی سیاسی داشت ، با نقاط حمایت جئدی برخی شرکت ها برخورد نکرده بود و برخی تنها عامل منفی شدن را سیاسی می دانستند . اما حالا عامل بورسی برطرف شده و تنها عامل سیاست مانده است . از همین رو امروز بسیاری از شرکت ها به نقاط حساس خود برخورد خواهند کرد و می توان امیدوار بود که برای لحظاتی هم شده بازار با برگشت مواجه شود . فشار فروش امروز احتمالاً کم است مگر این که تاثیر حوادث سیاسی بر بازار بسیار بالا و غیر قابل باور باشد که بازار امروز را نیز منفی نماید . به طور کلی به کوتاه مدت ها توصیه می شود امروز به جای فروش نظاره گر باشند .
امروز به نظر میرسد پس از لمس قیمت های منفی ابتدای وقت بازار بسیاری ازاین نماد ها با قیمت های کم ،جذابیت های بالایی پیدا کرده و احتمالاً متعادل خواهند شد و حتی بسته به شرایط بازار مثبت می شوند .
مخابرات ۳۰۵۰ ریالی ، فولاد ۲۱۵۰ ریالی ، سایپا ۲۴۰۰، مپنا ۳۵۵۰ ، فاراک ۲۰۵۰ ، وساپا ۲۸۰۰، کچاد ۵۶۰۰، فملی ۱۱۵۰۰، کالسیمین ۹۸۰۰ ،گروه بهمن ۲۴۰۰، بانک سینا ۳۰۰۰، بیمه پارسیان ۳۳۵۰ ، وصنعت ۱۱۰۰، غدیر ۴۷۰۰ ، گل گهر ۸۶۰۰، ومعادن ۷۳۰۰ ،وسپه ۱۳۰۰ ،وتوسم ۱۳۵۰ ،ونیکی ۱۶۵۰ ،وتوصا ۱۱۰۰، شازند ۳۴۰۰ و بسیاری از نماد های دیگر .
البته تاکید می شود این مطلب و احتمال وقوع آن ، بسته به نوع دیدگاه سیاسی بازار مشخص خواهد شد که به نظر میرسد حداقل ۲ الی ۳ روز مثبت دیگر را فارغ از سایر مسائل برای بازار رقم بزند .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱۱ اسفند ۸۹