در نماد فخاس هم …

اسفند ۱, ۱۳۸۹

خبر

در نماد  فخاس هم 

تحلیل خبر

بتا سهم – ۸:۴۳ سود سال ۹۰  فخاس هم  با محافظه کاری تمام  وارد بازار شدو  این  شرکت با وجود  رشد اندک  فروش سود خود را در همان  محدوده  سود سال ۹۰  اعلام کرده و موفق به  اعلام  سود ۴۰۲ ریالی شده است که  سود سال ۸۹  شرکت ۴۲۴ ریال  بوده است  .

در مورد  بهای تمام  شده  یک  نکته  مثبت  وجود دارد  و ان این است که در سال ۱۳۸۹  مدول دو احیاء مورد بهره برداری قرار گرفته است این واحد بخش عمده ای از مواد اولیه مورد نیاز واحد فولاد سازی ( آهن اسفنجی) را تامین می کند و موجب تغییر ترکیب بار فلزی و همچنین کاهش بهای تمام شده بار فلزی خواهد گردید . اما  فروش شرکت  را  با  یک  بررسی کلی می توان این  طور جمع  بندی کرد که با نرخ  ۷۷۰۰ ریال  برای میلگرد  بسته  شده  که تقریباً قیمت ها در شرایط حداقلی دراین  نرخ  قرار دارند . اما  بی شک  رشد فروش و  از همه مهم تر کاهش بهای تمام  شده  قابلیت این  را دارد که  سودفخاس را در پایان  سال ۹۰  با  ثبات  نرخ  میلگرد در همین  محدوده  به  ۵۵۰ریال  برساند .

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱اسفند ۸۹

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم