افزایش قیمت بیلت در بورس لندن

آبان ۱۶, ۱۳۸۹

افزایش قیمت بیلت در بورس لندن- ۱۶/ ۰۸/ ۱۳۸۹

 

مرکز خدمات فولاد ایران- قیمت معاملات فیوچرز بیلت در بورس لندن به دلیل احتمال رشد قیمت مواد اولیه بالاست. تحلیلگران کاهش ارزش دلار که منجر به رشد قیمت فلزات شده است را دلیل اصلی این امر می دانند.

قیمت معاملات نقدی بیلت در بورس لندن روز سه شنبه ۵۰۴ تا ۵۰۵ دلار هر تن و قیمت معاملات سه ماهه این محصول ۵۱۰ تا ۵۲۰ دلار هر تن بود که به ترتیب در مقایسه با قیمت های ۴۶۰ و ۴۶۵ تا ۴۷۱ دلار هر تن طی دو هفته گذشته افزایش یافته اند.

احتمال افزایش قیمت سنگ آهن و قراضه دلیل اصلی رشد قیمت بیلت دربورس لندن است. قیمت بیلت چند هفته قبل در حدود ۵۰ دلار هر تن کاهش یافت. اما در حال حاضر قیمت این محصول رو به افزایش گذاشته و به سطح پیشین قیمت ها نزدیک شده است.  

اگر چه قیمت بیلت در بازار فیزیکی زیاد بالا نیست اما قیمت این محصول در بورس لندن افزایش یافته است. با توجه به کاهش نقدینگی، قدرت خرید خریداران کاهش یافته و آنها قادر به خرید با این قیمت ها نیستند.

احتمال افزایش قیمت فولاد در آینده

 

یک هفته پس از اینکه بزرگترین تولید کننده فولاد در دنیا، آرسلورمتال نسبت به رشد قیمت محصولات فولادی در دنیا هشدار داده بود؛ هندی ها قیمت محصولات خود را ۲ درصد کاهش دادند.

در حال حاضر بازار با مازاد عرضه روبروست. به همین دلیل تقاضای خرید کارخانه ها به منظور تکمیل موجودی افزایش یافته است. افزایش نرخ بهره در چین دلیل اصلی کاهش قیمت ها می باشد. با توجه به کاهش ظرفیت تولید فولاد در چین و احتمال رشد تقاضا در آینده پیش بینی می شود که روند نزولی قیمت ها موقتی باشد.

گزارش انجمن جهانی آهن و فولاد نشان می دهد که ظرفیت تولید فولاد در ۶۶ کشور عضو اتحادیه جهانی در ماه سپتامبر در حدود ۱۱۲ میلیون تن بوده که رشدی ۹/۰ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده است.

در پی افزایش تقاضای فولاد در چین و بالا بودن تقاضا در بخش اتومبیل سازی، تولید کنندگان فولاد در جهان ظرفیت تولید خود را افزایش داده اند. اما افزایش نرخ بهره در چین منجر به رکود بازار و افت ۴ درصدی قیمت ها در جهان شده است.

میزان  تولید فولاد خام در چین در ماه سپتامبر در حدود ۴۷ میلیون و ۹۰۰ هزار تن بود که ۹/۵ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

اگر چه دولت چین بسیاری از کارخانه های قدیمی را از رده خارج کرده است اما در حال حاضر آنها مجددا تولید خود را آغاز کرده اند. به دنبال این امر احتمال تولید ۶۵۰ میلیون تن در سال فولاد در این کشور وجود دارد.

پیش بینی می شود که میزان تقاضای فولاد در جهان در سال ۲۰۱۱ رشدی ۱۰ درصدی را نسبت به سال ۲۰۰۹ تجربه کند. قیمت نقدی سنگ آهن طی یک سال گذشته بیش از دو برابر افزایش یافته است. در این میان قیمت ذغال سنگ نیز صعودی بوده است. به دنبال این امر سوددهی کارخانه ها کاهش یافته به همین دلیل پیش بینی می شود که قیمت محصولات فولادی در آینده افزایش یابد. بالا رفتن ساخت پروژه های زیربنایی نیز به افزایش تقاضا در بازار کمک خواهد کرد.

بازار فولاد چین طی فصل چهارم

 

با توجه به مشخص نبودن روند آینده قیمت ها در بازار پیش بینی می شود که قیمت محصولات فولادی در چین طی فصل چهارم در نوسان باشد.

در این میان برخی بر این باورند که سیاست های اخیر دولت چین به منظور افزایش مصرف در بازار داخلی، توسعه مناطق غربی چین، کاهش مصرف انرژی و از رده خارج کردن کارخانه های فولادی قدیمی در این کشور منجر به تعادل رسیدن میزان عرضه و تقاضا در این کشور خواهد شد و به افزایش قیمت ها طی فصل چهارم کمک خواهد کرد.

کاهش ارزش دلار نیز منجر به رشد قیمت مواد اولیه در جهان و در نهایت افزایش قیمت فولاد خواهد شد.

البته مشخص نبودن وضعیت اقتصادی کشورها در دنیا و پایین بودن تقاضای فولاد بخش ساختمانی در چین، تاثیر منفی بر قیمت محصولات فولادی خواهد گذاشت. با کاهش ساخت پروژه های ساختمانی طی ماه جاری بخصوص در مناطق شمالی چین، تقاضای فولاد در این کشور پایین خواهد آمد و احتمالا این امر منجر به افت قیمت ها در این کشور خواهد شد.

اما معمولا تجهیزات قدیمی از رده خارج شده با تجهیزات مدرن جایگزین می شوند به همین دلیل برخی پیش بینی می کنند که از رده خارج کردن کارخانه های قدیمی در چین تاثیری بر کاهش ظرفیت تولید در این کشور نگذارد.

گزارش ها نشان می دهد که برنامه های اخیر دولت چین به منظور کنترل مصرف انرژی قیمت محصولات فولادی را در این کشور تحت تاثیر قرار داده است. متوسط قیمت میلگرد، مفتول، ورق تخت و ورق سرد در چین در ماه سپتامبر در حدود ۷۰۴ دلار هر تن بود که رشدی ۳ درصدی را نسبت به ماه پیش از آن تجربه کرده است.

کاهش تولید سنگ آهن در هند- ۱۶/ ۰۸/ ۱۳۸۹

 

مرکز خدمات فولاد ایران- گزارش ها نشان می دهد که سطح تولید سنگ آهن در هند از ماه آوریل نزولی بوده است.

سطح تولید سنگ آهن در ماه آوریل در هند در حدود ۲۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن بود اما این رقم در ماه آگوست کاهش یافت و به ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تن رسید. سطح تولید سنگ آهن از ماه آوریل تا آگوست در حدود ۸۸ میلیون تن بود که افتی ۱/۷ درصدی را نسبت به سطح تولید ۷/۹۴ میلیون تنی طی مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده است.

سطح تولید سنگ آهن در ماه جولای در حدود ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن و در ماه آگوست در حدود ۱۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تن بود که به ترتیب ۱/۱۸ درصد و ۸/۱۷ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش یافته است.

کاهش تولید سنگ آهن در اوریسا یکی از دلایل کاهش تولید این محصول در هند می باشد. تولید سنگ آهن در اوریسا به دلیل بهره برداری غیرقانونی از معادن سنگ آهن متوقف شده است.

ممنوعیت صادرات سنگ آهن از ایالت کارناتاکای هند نیز به افت تولید سنگ آهن در این کشور کمک کرده است. صنایع معدنی در ایالت کارناتاکای به شدت وابسته به صادرات می باشند. با ممنوعیت صادرات سنگ آهن  در این منطقه طی سه ماه گذشته، بسیاری از معادن ظرفیت تولید خود را کاهش داده اند. متوسط ماهیانه تولید سنگ آهن در ایالت کارناتاکای در حدود ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار تن می باشد.

 

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم