خبر
دارو می آید …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۷:۵۵ پیش ازاین در سایت به سهامداران با دید میان مدت توصیه شده بود تا در افزایش سرمایه دو شرکت بهران و کارخانجات داروپخش شرکت کنند که به نظر میرسد هر دو شراط مناسبی را تجربه کنند .
امروز احتمالاً شاهد بازگشایی نماد دارو خواهیم بود که پس از افزایش سرمایه ۱۰۰% از محل انباشته به بازار باز می گردد . این شرکت که پیش از افزایش سرمایه سود خود را مبلغ ۲۱۳۰ ریال اعلام کرده بود به دیلی افزایش سرمایه سود ۱۰۶۵ ریالی را به بازار اعلام نموده است .
در صورتی که جو منفی گروه دارو ( به دلیل رشد اخیر نرخ ارز ) ادامه داشته باشد بازگشایی سهم در محدوده ۷۳۰۰ تا ۷۵۰۰ ریال رقم خواهد خورد و در غیر این صورت منطقی ترین قیمت برای بازگشایی سهم محدوده ۸۰۰۰ ریال است .
به نظر میرسد در مورد فروش سهم نباید عجله کرد چرا که گزارش ۶ ماهه و حمایت های بیمه ایران می تواند برگ های برنده برای ادامه رشد قیمت سهم باشد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱۰مهر ۸۹