گزارش روزانه بازار فولاد یکشنبه ۴ مهر ۸۹

مهر ۵, ۱۳۸۹

 

رشد۱۴ درصدی تولید شمش در شرکت فولاد خوزستان– ۰۵/۰۷/۱۳۸۹

 


مرکزخدمات فولاد ایران- شرکت فولاد خوزستان در شش ماه نخست سال جاری یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن شمش فولاد تولید نموده و۱۴درصد رشد تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل بدست آورد. به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، این شرکت که بزرگترین عرضه کننده شمش فولادی در کشور است در حالی برنامه تولید خود را در نیمه اول سال با رشد چشمگیر ۱۴ درصد محقق ساخته که در ماههای تیرومرداد با محدودیت های شدید برق مواجه بوده است

 . عبدالمجید شریفی مدیر عامل شرکت فولاد خوزستان با اعلام این مطلب تصریح کرد این شرکت طی مدت یاد شده علاوه بر اجرای برنامه تولید حدود سه درصد بیش از برنامه تعیین شده توانست محدودیت مصرف برق در ماههای گرم را به فرصت انجام تعمیرات اساسی درواحدهای کارخانه تبدیل نماید. به گفته مهندس شریفی در جریان انجام تعمیرات اساسی در کارخانجات تولید آهن اسفنجی بیش از ۴۰۰ هزار نفر ساعت کار تعمیراتی مجموعا در ۷۵ روز گرم تابستانی انجام شده که بخشی از آن مصادف با ایام ماه مبارک رمضان بوده است. مهندس شریفی افزود : در همین مدت در واحد فولاد سازی نیز تکمیل پروژه های زیست محیطی جمع آوری غبار کوره های یک ، دو ، پنچ و شش دنبال شده است.

مدیر عامل شرکت فولاد خوزستان با اشاره به روند رو به رشد تولید در این شرکت اظهار داشت : با توجه به روند کنونی و انجام تعمیرات اساسی واحدها در نیمه نخست سال که همزمان با رشد ۱۴درصدی تولید نسبت به پارسال صورت گرفت انتظار می رود تا پایان امسال برنامه تولید دو میلیون و ۸۵۰ هزار تن شمش فولاد در این کارخانه برای اولین بار تحقق یابد.

با توجه به نیازکارخانجات نوردی درداخل کشور سیاست شرکت فولاد خوزستان تأمین نیازهای داخل کشور بوده ، لذا حجم صادرات این شرکت نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته است.  از آنجا که قیمت های جهانی فولاد روند کاهشی را شروع نموده و با توجه به عدم خروج غرب از بحران اقتصادی ، پیش بینی می شود این روند کاهشی تا پایان سال تداوم یافته و با توجه به اختلاف بین قیمتهای داخل و خارج از کشور منطقی شدن قیمتها در داخل کشور مطمئناً به نفع تولیدکنندگان و مصرف کنندگان خواهد بود. شرکت فولاد خوزستان با اتخاذ سیاست فروش محصولات خود به کارخانجات نوردی که محصولات خود را در بورس کالای ایران عرضه می دارند ، کاهش شدید صادرات و افزایش تولید ، تلاش می کند به منطقی شدن قیمتها در داخل کشور کمک نماید. 

آغاز عملیات اجرایی احداث فاز دوم کارخانه فولادسازی گروه ملی فولاد ایران – ۰۵/۰۷/۱۳۸۹

 

مرکزخدمات فولاد ایران- مدیرعامل شرکت گروه ملی صنعتی فولاد ایران از آغاز عملیات اجرایی ساخت فاز دوم کارخانه فولادسازی این شرکت از اول مهرماه خبر داد. عبدالرضا رسولی در گفت‌ گو با خبرنگار ایسنا، با اعلام این خبر اظهارکرد: امیدواریم که عملیات اجرایی ساخت فاز دوم کارخانه فولادسازی در مدت ۱۴ تا ۱۸ ماه انجام و این فاز نیز وارد مدار تولید شود.

 وی افزود: با وارد مدارشدن فاز دوم کارخانه فولادسازی، حجم تولید شمش در شرکت گروه ملی صنعتی فولاد به ۸۰۰ هزار تن در سال می‌رسد. رسولی گفت: ظرفیت تولید فاز اول کارخانه فولادسازی شرکت گروه ملی فولاد، ۴۰۰ هزار تن در سال است که با بهره‌برداری از فاز دوم میزان تولید به۸۰۰ هزار تن افزایش می‌یابد. رسولی تصریح‌کرد: گروه ملی یک مجموعه تولید محصولات نوردی است به همین دلیل نیاز به داشتن مواد اولیه همواره یکی از معضلات این شرکت بوده است که بخش عمده‌ای از مواد اولیه مورد نیاز شرکت از کشورهای خارجی وارد می‌شد. وی عنوان‌کرد: محصول تولیدی کارخانه فولادسازی گروه ملی فولاد ایران شمش است.

 با بهره‌برداری از فاز دوم کارخانه فولادسازی، حدود ۸۰ درصد نیاز مواد اولیه از طریق شرکت گروه ملی و مابقی از طریق تولیدات شرکت فولاد خوزستان تامین می‌شود و عملا نیاز تامین مواد اولیه شرکت گروه ملی از خارج از کشور به صفر می‌رسد

افزایش ‌۸.۹ درصدی تولید ایران در ماه آگوست– ۰۵/۰۷/۱۳۸۹

 

مرکزخدمات فولاد ایران-  بر اساس اعلام انجمن جهانی فولاد تولید فولاد خام ایران در آگوست ‌٢٠١٠ با افزایش ‌۹/۸ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال ‌٢٠٠٩ به ‌٩۵١ هزار تن رسید. همچنین تولید در آگوست ‌٢٠١٠ افزایش ‌۹/۲۸ درصدی رانسبت به مدت مشابه در سال ‌٢٠٠٨ نشان داد. ضمن این‌که در هشت ماهه امسال تولید فولاد خام ایران با افزایش ‌۶/۲ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال ‌٢٠٠٩ بالغ بر هفت میلیون و ‌٧۵٠ هزار تن شد. این میزان تولید همچنین افزایش ‌۶/۱۸ درصدی را نسبت به آگوست ‌٢٠٠٨ نشان داد. ایران در سال ‌٢٠٠٩ میلادی به سه پله صعود نسبت به سال ‌٢٠٠٨ شانزدهمین فولادساز بزرگ جهان لقب گرفته بود

بازار ورق انگلیس در نوسان– ۰۵/۰۷/۱۳۸۹

 

مرکزخدمات فولاد ایران- وضعیت بازار ورق انگلیس در ابهام است. ورق گرم حدود ۵۵۵ تا ۵۶۷ یورو عرضه شده که نسبت به چند هفته اخیر افت داشته است. کارخانه هایی  که  به دنبال ۶۳۰ یورو  بودند حال به ۵۷۰ تا ۵۸۰ یورو هم راضی شده اند. البته رقابت بین تجار به جو بازار انگلیس کمک کرده است.

ظاهرا محموله هایی که وارد بازار شده اند گران تر از  قیمت های بازار است.  قیمت محموله های جدید ورق سرد ۷۲۷ یورو است در حالی که قیمت فروش مورد قبول بازار ۷۰۳ یورو است. از این رو برای آن ها دشوار است تا از محموله های جدید سودی به دست بیاورند.

کارخانه های انگلیسی در تلاشند تا محصول خود را بفروشند چرا که خریداران از محموله های ارزان قیمت وارداتی در فصل سوم بهره  برده اند و بعید است به زودی قیمت ها بالا برود. ممکن است در فصل اول سال آینده بازار با کمبود مواجه شود و قیمت ها بالا برود چون آن زمان مصرف کننده ها موجودی کافی نخواهند داشت.

احتمال کمبود موجودی قراضه در روسیه – ۰۵/۰۷/۱۳۸۹

 



مرکزخدمات فولاد ایران- با افزایش ساخت کوره های قوس الکتریکی در روسیه طی چند سال آینده میزان تقاضای قراضه در این کشور افزایش خواهد یافت و این کشور با کمبود موجودی روبرو خواهد شد.

اوایل سال ۱۹۹۰ عرضه قراضه در روسیه بسیار پایین بود و بیشتر قراضه تولید شده در این کشور نیز صادر می شد. به هین دلیل پیش بینی می شود که روسیه در سال ۲۰۱۱ با کمبود قراضه روبرو شود.

گزارش ها نشان می دهد که تعداد کوره های قوس الکتریکی در روسیه افزایش یافته است.

کارخانه لوله سازی پروورالسک با ظرفیت ذوب ۹۵۰ هزار تن در سال که در فصل چهارم سال ۲۰۱۰ به بهره برداری خواهد رسید، کارخانه ان ال ام کا با ظرفیت تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن که در سال ۲۰۱۲ به بهره برداری خواهد رسید، تولید کننده میلگرد آبینسک که ظرفیت ذوب این کارخانه تا سال ۲۰۱۲ به  یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن در سال خواهد رسید، کارخانه سورستال با ظرفیت ذوب یک میلیون در سال تا سال ۲۰۱۳، کارخانه لوله سازی تاگانروگ با ظرفیت ذوب یک میلیون تن در سال تا ۲۰۱۳، کارخانه ماکسی اینوست با ظرفیت ذوب یک میلیون و ۳۵۰ هزار تن در سال و کارخانه یو جی ام کا با ظرفیت ذوب ۵۵۰ هزار تن در سال کارخانه های جدیدی هستند که طی چند سال آینده در روسیه آغاز به کار خواهند کرد.

مشکلات شرکت های معدنی با پایین بودن تقاضای فولاد– ۰۵/۰۷/۱۳۸۹

 


مرکزخدمات فولاد ایران- اگر چه قیمت محصولات فولادی در مقایسه با سطح پایین قیمت ها در جریان بحران اقتصادی جهانی افزایش یافته است اما خطرات جدیدی شرکت های معدنی را طی چند فصل آینده تهدید می کند. اقتصاد جهانی هنوز به طور کامل بهبود نیافته و گزارش ها نشان می دهد که میزان تقاضای محصولات فولادی طی چند ماه گذشته پایین آمده است.

با توجه به پایین بودن تقاضا، کارخانه های تولید فولاد نیز در جهان ظرفیت تولید خود را کاهش داده اند. به دنبال این امر میزان تقاضای سنگ آهن و ذغال سنگ نیز در بازار کاهش یافته و این امر بدون شک موجب نارضایتی شرکت های معدنی بزرگ دنیا یعنی بی اچ پی، ریو تینتو و واله خواهد شد.

بی اچ پی اخیرا در مورد احتمال کاهش حجم معاملات سنگ آهن و ذغال سنگ هشدار داده بود. البته حجم معاملات این محصول طی چند ماه گذشته بالا بود.

با توجه به کاهش حجم معاملات و قیمت محصولات فولادی میزان درآمد شرکت های معدنی نیز پایین آمده است. در این میان میزان درآمد واله بیشتر از بی اچ پی و ریو کاهش خواهد یافت. تنها با بهبود وضعیت اقتصادی کشورها در دنیا احتمال بهبود شرایط بازار وجود دارد.

 

 

کاهش تقاضای سنگ آهن در روسیه


مرکزخدمات فولاد ایران- گزارش ها نشان می دهد که طی چند روز گذشته بازار فولاد در روسیه آرام بوده است. میزان مصرف این محصول در این کشور کاهش یافته و کارخانه ها ظرفیت تولید خود را پایین آورده اند.

با توجه به کاهش ظرفیت تولید کارخانه ها از ماه آگوست تا سپتامبر بازار این کشور با کمبود موجودی روبرو نیست. در این میان برخی از کارخانه ها در ماه آگوست بخصوص کارخانه ها در آمریکا و آسیا موجودی مورد نیاز خود را برای ماه نوامبر خریداری کرده اند. طی نیمه اول ماه سپتامبر عرضه کنندگان فولاد در روسیه و اوکراین به دنبال افزایش قیمت این محصول بودند اما با توجه به پایین بودن تقاضا آنها موفق نشدند.

پیش ازاین پیش بینی شده بود که میزان فروش این محصول در اروپا و ترکیه افزایش یابد اما این امر محقق نشد چرا که تقاضای خرید با این قیمت ها پایین بود. اواسط ماه سپتامبر کارخانه ها در اوکراین خواستار فروش آهن به کشورهای اروپایی در قیمت ۴۴۰ تا ۴۶۰ دلار هر تن فوب بودند. طی همین مدت قیمت پیشنهادی همین محصول کارخانه ها در روسیه نیز ۴۷۰ تا ۴۷۵ دلار هر تن فوب بود. البته هنوز معامله ای با این قیمت در بازار انجام نشده است.

ظرفیت تولید بسیاری از کارخانه ها در اروپا طی فصل چهارم سال جاری کاهش خواهد یافت به همین دلیل تقاضای آنها پایین آمده است. در حال حاضر قیمت پیشنهادی فولاد کارخانه ها در اوکراین ۴۶۵ تا ۴۷۰ دلار هر تن سی اف آر و قیمت پیشنهادی روسها ۴۸۰ دلار هر تن سی اف آر است.

طی نیمه اول ماه سپتامبر کارخانه ها در برزیل خواستار فروش آهن در قیمت ۴۵۵ تا ۴۷۵ دلار هر تن سی اف آر نیو اورلئان ( ۴۲۰ تا ۴۵۰ دلار هر تن فوب ) بودند. اما موفق به فروش در این قیمت نشدند چرا که قیمت مورد نظر خریداران ۴۰۰ تا ۴۲۰ دلار هر تن فوب می باشد. تقاضای خرید آهن روسیه در قیمت ۴۸۰ دلار هر تن سی اف آر در آمریکا پایین است.

تقاضای خرید فولاد در خاور دور در اواخر ماه آگوست و اوایل سپتامبر بالا بود. طی این مدت قیمت پیشنهادی فولاد در تایوان در حدود ۴۹۰ دلار هر تن سی اف آر بود و خریداران موجودی مورد نیاز خود را خریداری کردند. پیش بینی می شود که سطح معاملات مجددا در اواخر ماه سپتامبر و اوایل اکتبر افزایش یابد. البته احتمال افزایش قیمت پیشنهادی فولاد کارخانه ها در روسیه و برزیل و گذشتن آن از مرز ۴۵۵ تا ۴۷۵ دلار هر تن سی اف آر در آینده ضعیف است.

پیش بینی می شود که قیمت ها در آینده نزولی باشد چرا که دلیلی برای رشد قیمت ها در بازار وجود ندارد. تنها با افزایش تقاضا احتمال رشد قیمت ها در بازار قوت می گیرد که هنوز نشانه ای از بالا رفتن تقاضا در آینده  وجود ندارد. کاهش قیمت مواد اولیه نیز از دلایل دیگر افت قیمت آهن در بازار است. اخیرا قیمت قراضه در کشورهای حاشیه دریای مدیترانه و خاور دور کاهش یافته است. قیمت سنگ آهن و ذغال سنگ نیز در ماه اکتبر نزولی خواهد بود

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم