لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

لحظه به لحظه بابازارامروز...(بخش اول)

نوید خاندوزی
شهریور ۱۱, ۱۴۰۴
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی
خلاصه‌عمومی
خلاصه اخبار بازار سرمایه و اقتصاد ایران در تاریخ مورد اشاره، نشان از نوسانات قابل توجهی در بازار دارد. نرخ بهره بین بانکی ثابت مانده (۲۳.۹۹٪)، اما میانگین بازده اوراق درآمد ثابت کاهش یافته (۳۴.۱۲٪). خالص تزریق نقدینگی بانک مرکزی پس از افزایش چشمگیر در هفته قبل، کاهش یافته است. این کاهش، به همراه فشار تورمی و ریسک های بلند مدت، بر بازار سهام و اوراق بدهی تاثیر دوگانه خواهد گذاشت. در بازار سهام، برخی نمادها مانند شپدیس، وامید، غمینو و دارو مورد توجه قرار گرفته‌اند. همچنین، افزایش تنش‌های ژئوپلیتیکی، از جمله جنگ اسرائیل و غزه و تحریم‌های جدید، بر قیمت نفت و بازارهای مالی ایران تاثیر گذاشته است. در نهایت، اخبار سیاسی، از جمله بررسی مکانیسم ماشه در مجلس و اظهارات مقامات دولتی در خصوص نرخ ارز، بر فضای کلی بازار حاکم بوده است.
این خلاصه‌ها با هوش مصنوعی گوگل ساخته شده‌اند. فناوری هوش مصنوعی مولد هنور در مرحله آزمایشی است.
خلاصه فهرست‌وار
  • وضعیت بازار سرمایه: نوسانات در بازار سهام با افزایش و کاهش در برخی نمادها. افزایش تقاضا در برخی سهام کوچک پس از جنگ 12 روزه ایران و اسرائیل.
  • گزارش بازار پول و اوراق: نرخ بهره بین بانکی ثابت در 23.99 درصد، کاهش بازده اوراق درآمد ثابت به 34.12 درصد، کاهش خالص تزریق نقدینگی بانک مرکزی.
  • نرخ ارز و تورم: اختلاف نرخ دلار آزاد و مبادله به 52 درصد رسیده است، هشدار اقتصاددانان در مورد رشد نقدینگی و فشار تورمی.
  • تحولات ژئوپلیتیک: تنش بین روسیه و اوکراین و تاثیر آن بر قیمت نفت، جنگ 12 روزه اسرائیل و غزه و تاثیر آن بر بازار، فعال شدن مکانیسم ماشه و واکنش‌های ایران و اتحادیه اروپا.
  • اخبار شرکت‌ها: عملکرد درخشان شپدیس با فروش 114 میلیون دلاری، شایعات درباره بلوک وساپا، گزارش‌های مالی مثبت برخی شرکت‌ها.
این خلاصه‌ها با هوش مصنوعی گوگل ساخته شده‌اند. فناوری هوش مصنوعی مولد هنور در مرحله آزمایشی است.
مشاهده سبک‌های دیگر:
[sonaar_audioplayer display_control_artwork="true" show_control_on_hover="true" show_skip_bt="default" show_shuffle_bt="default" show_speed_bt="default" show_volume_bt="default" progress_bar_style="default" wave_bar_width="1" wave_bar_gap="1" sticky_player="true" track_memory="default" player_layout="skin_float_tracklist" show_track_market="true" track_market_inline="true" cta_track_show_label="default" force_cta_dl="default" force_cta_share="default" force_cta_favorite="default" force_cta_singlepost="default" notrackskip="true" player_metas="meta_track_title::div" css=".iron-audioplayer{border-radius:10px;overflow:hidden;}"][/sonaar_audioplayer]
این فایل صوتی توسط هوش‌مصنوعی ایجاد شده و ممکن است برخی ایرادات را نسبت به متن اصلی گزارش بازار بتاسهم داشته باشد.
کاربر عزیز،
برای مشاهده این تحلیل باید وارد حساب کاربری خود در بتاسهم بوده و اشتراک فعال داشته باشید.
برای ورود روی دکمه زیر کلیک کنید
ورود / عضویت

نمادهای این تحلیل

آخرین اخبار مرتبط

تاریخ خبر: اسفند ۷, ۱۴۰۴
مجوز افزایش سرمایه 3,793% #شپدیس از محل سود انباشته صادر شد
تاریخ خبر: اسفند ۷, ۱۴۰۴
#دکوثر جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت 10:00 روز پنج شنبه مورخ 1404/12/21 در استان تهران ،شهر تهران به آدرس کيلومتر 17 جاده قديم کرج(بزرگراه فتح)، خيابان داروگر، داروسازي کوثر برگزار میگردد
تاریخ خبر: اسفند ۷, ۱۴۰۴
#ونوین به استحضار سهامداران محترم و سایر فعالان بازار سرمایه می رساند، بانک اقتصادنوین بر اساس تکالیف مقرر در مجمع عمومی عادی سالیانه مورخ 22 تیر 1404 و در راستای اقدامات مربوط به مولد سازی دارایی های غیر مولد خارجی، در نظر دارد یک مورد از سرمایه گذاری های خارجی خود به شرح جزئیات یادداشت4-33 همراه صورت های مالی حسابرسی شده دوره شش ماهه منتهی به 31 شهریور 1404را از طریق مزایده عمومی واگذار نماید. برنامه ریزی لازم در این خصوص انجام و به تصویب هیات مدیره بانک رسیده است لذا ترتیبات و نحوه واگذاری طبق ضوابط مندرج در ماده 13 دستورالعمل افشای اطلاعات شرکت های پذیرفته شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار در زمان انتشار آگهی مزایده اطلاع رسانی و نتیجه آن نیز بر همین اساس افشا خواهد شد.
تاریخ خبر: اسفند ۶, ۱۴۰۴
#دلقما در بهمن 2400 میلیارد ریال ، دی 2011 ، آذر 2664 میلیارد ریال ، ابان هم خوب بود 2484 میلیاردریال فروش داشت 6 ماهه سهم 10297 میلیارد ریال بود 9 ماهه 18328 میلیاردریال فروش زد 11 ماهه 22740 میلیاردریال فروش داشت
تاریخ خبر: اسفند ۶, ۱۴۰۴
#سیسکو در دی 34764 میلیارد ریال فروش داشت و بهمنبه 45941 میلیارد ریال رسیده و 2ماهه 80705 میلیارد ریال بوده و رشد خوبی نسبت به مدت مشابه دارد
تاریخ خبر: اسفند ۶, ۱۴۰۴
#وتجارت در بهمن با رشد 110885 میلیون ریال سود تسهیلات اعطایی داشت 106932 میلیون ریال سود پرداختی دارد و تراز حوالی 17 هزار میلیارد تومان مثبت است .
تاریخ خبر: اسفند ۶, ۱۴۰۴
#دالبر در دی در اولین ماه سال مالی با فروش خوب 3757 میلیارد ریالی بهتر بود و بهمن 5477 میلیارد ریال بود 2 ماهه 9234 میلیارد ریال فروش داشت و 2برابر مدت مشابه قبل است
تاریخ خبر: اسفند ۶, ۱۴۰۴
#خودرو که گزارش میاندوره ای خوبی زده بود در فروش ماهانه بهمن 536575 میلیارد ریال فروش داشت و 52 هزار دستگاه فروش زد در دی 509327 میلیارد ریال فروش داشته است و 48 هزار دستگاه فروش داشت در آذر 544236 میلیارد ریال فروش زد و 55 هزار دستگاه فروش داشت در آبان رکورد فروش را شکست 562505 میلیارد ریال فروش ثبت کرده است و نزدیک به 62 هزار دستگاه فروش داشته است . خودرو در 4 ماهه اخیر بسیار خاص بوده با هم نگاهی به روند فروش داشته باشیم 3 ماهه 884.263 میلیارد ریال فروش داشت. 6 ماهه 2.107.340 میلیارد ریال فروش داشت 9 ماهه 3.780.788 میلیارد ریال بود 11 ماهه 4.754.697 میلیارد ریال بود

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم