لحظه به لحظه با بازار امروز…(بخش دوم)

بهمن ۲۱, ۱۴۰۲

۱۱:۲۹:۰۴ بیمه پارسیان و وپارس با دید سهامداری و عرضه اپال سهم های خوبی هستند

۱۱:۲۸:۵۴ خرید شبند و شپنا با دید تغییر مصوبه پالایشی خبر و خرید مهمی است

۱۱:۱۶:۱۳ معافیت مالیاتی سود سپرده‌های بانکی برقرار است

داوود منظور رییس سازمان برنامه بودجه در صفحه مجازی خود نوشت؛ معافیت مالیاتی سود سپرده‌های بانکی اعم از سپرده‌های اشخاص حقوقی و حقیقی به موجب قانون مالیات‌های مستقیم مصوب و برقرار شده است و بدون هیچ‌گونه تغییری در سال آینده ادامه خواهد یافت.

۱۱:۱۴:۲۹  کاذر و کسرا را هم در نظر داشته  باشید میتواند مورد توجه  باشد

۱۱:۱۴:۲۱ کسعدی در منفی ها جالب است

۱۱:۰۸:۰۴

تخته سیاه

🔸دو دسته خبر وجود دارد که برای گروه پالایش مهم است؛ خبر اول این است که طی روزهای آتی، دستورالعمل ابلاغی تغییر خواهد کرد. در سوی دیگر، اخبار گروه پالایش و نرخ تسعیر ارز مهم است. در مجموع، کار بازار روی این گروه می‌تواند به مرور بهتر شود. در این گروه، «شپنا» و «شبندر» جذاب هستند؛ به‌خصوص «شبندر» که اصلاح خوب و جالبی داشته است.

گزارش برخی زیرمجموعه‌های «واحیا» می‌رسد و می‌تواند توجه بازار را به سمت این سهم جلب کند. سهم اصلاح بسیار خوب و جالبی داشته و با دید یک سهم نوسانی، ۸۱۰۰-۸۲۰۰ ریال جای خوبی است. از سوی دیگر، مارکت شرکت زیر ۱۴ همت است. شرکت مهندسی قائم سپاهان از زیرمجموعه‌های «واحیا» هم در ۶ماهه ۶۴۲۰ میلیارد ریال سود خالص داشت. معادن سنگ آهن احیاء سپاهان از زیرمجموعه‌های «واحیا» نیز در ۶ماهه به سود ۱۰۷۷۷ میلیارد ریالی رسیده است. آزمون احیا سپاهان هم در ۶ماهه ۱۰۳۹ میلیارد ریال سود خالص داشت. می‌توان روی P/E زیر ۵ «واحیا» در تلفیق حساب کرد.

۱۰:۵۶:۲۷  شبندر منفی باز شود گزینه  بدی نیست

۱۰:۵۶:۲۲ امیرعبداللهیان و سید حسن نصرالله دیدار کردند

️روابط عمومی حزب‌الله اعلام کرد دبیرکل جنبش حزب‎الله و وزیرخارجه ایران در این دیدار آخرین تحولات سیاسی و امنیتی منطقه بخصوص تحولات نوار غزه، جنوب لبنان و دیگر جبهه‌های مقاومت را مورد بحث و بررسی قرار داده‌اند و درباره اوضاع لبنان گفت‌‌وگو کرده‌اند.
️مجتبی امانی سفیر جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار حضور داشته است.

۱۰:۴۹:۵۲ فافق و سرچشمه در منفی ها با دید میان مدتی ب نیست

۱۰:۴۹:۳۵ دلار مبادله‌ای ثابت و یورو افزایشی شد

در معاملات امروز شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۲مرکز مبادله ارز، هر اسکناس دلار آمریکا با ثبات نسبت به روز کاری قبل به ۴۲ هزار و ۹۲۱ تومان و نرخ حواله دلار هم به‌‌نرخ ۳۹ هزار و ۵۲۱ تومان معامله می‌شود.

قیمت هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران نیز با افزایش نسبت به روز کاری قبل به ۴۶ هزار و ۲۷۴ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۴۲ هزار و ۶۱۰ تومان رسیده است.

۱۰:۴۶:۵۹  نماد معاملاتی شرکت پویا زرکان آق دره (فزر۱) جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه و مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام در روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ در پایان معاملات امروز شنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ متوقف می‌شود.

۱۰:۴۶:۲۸

عرضه های سیمانی ها از امروز (شنبه ۲۱ بهمن) آغاز و روز دوشنبه (۲۳ بهمن) ادامه می‌یابد.

در عرضه های امروز، ۶۸ شرکت سیمانی یک میلیون و ۱۴۷ هزار و ۷۰۰ تن انواع سیمان را روی تابلو می برند.

شرکت های سیمانی از ابتدای سال تا هفته سوم بهمن، ۵۶.۴ میلیون تن سیمان به ارزش ۵۱.۶ همت در بازار فیزیکی و ۲۳۵.۵ هزار تن انواع سیمان به ارزش ۲۳۹.۳ میلیارد تومان در قالب گواهی سپرده کالایی در بورس کالا فروختند

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم