لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش دوم)

تیر ۱۰, ۱۴۰۲

 

12:30:20 بازار تمام شد  روز خوبی نبود ولی در کل منفی بازار هم قابل تحمل بوده است

۱۲:۲۱:۳۷ بسویچ در فروردین با فروش ۷۴۲ میلیاردریالی مواجه بود اردیبهشت با رشد ۱۰۴۴ میلیارد ریال شد و خرداد ۱۱۱۵ میلیارد ریال و ۳ ماهه ۲۹۰۳ میلیارد ریال فروش داشت
مدت مشابه قبل ۲۲۳۴ میلیارد ریال بود

۱۲:۱۶:۲۳ وشهر با دید نوسان بد نیست  ولی در کل سهم  رشد کرده و اصلاح نداشته است

۱۲:۱۶:۱۷ درخواست رییس جمهور بلاروس از گروه واگنر برای آموزش نظامیان بلاروس

🔹الکساندر لوکاشنکو، رئیس‌جمهور بلاروس، از گروه نظامی واگنر درخواست کرد تا ارتش این کشور را تحت آموزش نظامی قرار دهد.

۱۲:۱۰:۲۵

نامه خاندوزی به فرزین/ هشدار درباره عملکرد صفر برخی بانک‌های خصوصی در اعطای تسهیلات

🔹وزیر اقتصاد با ارسال نامه‌ای به رئیس کل بانک مرکزی نسبت به انحراف چشم‌گیر بانک‌های خصوصی در نسبت تسهیلات به سپرده در استان‌ها هشدار داده است.
🔹در این نامه پیشنهاد شده است که به بانک‌هایی که در اسرع وقت نسبت به ارتقای نسبت‌های تسهیلات به سپرده استانی خود به حداقل ۵۰ درصد اقدام نکنند، در مرحله نخست اخطار داده شده و در صورت تداوم روند ناصحیح گذشته، بانک خاطی ملزم به تعطیلی شعب ناکارامد استانی خود شود.
🔹بیشتر بانک های خصوصی و موسسه های اعتباری دارای نسبت تسهیلات به سپرده زیر ۱۰۰ درصد بوده و حتی در بین آنها برخی بانک ها در شماری از استان ها، دارای عملکرد صفر و زیر ۵ درصد نیز هستند.

۱۲:۰۷:۴۸ لخزر را  بشود  قیمت های زیر ۱۵۰۰۰ خرید خوب است سهم خوبی است

۱۲:۰۷:۴۴ حتاید در ۱۲ماهه تلفیقی ۸۷۲ ریال و درسود اصلی ۱۰۵۲ ریال سود محقق کرده است

۱۲:۰۲:۵۱ زمزمه گزارش خوب بانکی ها در وتجارت وخاور ونوین

۱۱:۵۴:۱۱ زمزمه گزارش خوب از سیمانی ها هم داریم

۱۱:۵۳:۵۵ تعیین نرخ خوراک براساس فرمول

جعفری؛ مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس:
🔹سازمان بورس مکاتباتی را با مراجع ذی‌صلاح در خصوص ضرورت اصلاح فرمول تعیین قیمت خوراک گاز و سوخت داشته است.
🔹از موارد مهم در این جمع‌بندی‌ها موضوع نرخ گاز طبیعی بود که پیشنهاد سازمان مبنا گرفتن فرمول با لحاظ تعدیلات لازم بود، چراکه بر این اعتقاد بودیم قیمت هاب‌های مصرفی نمی‌تواند مبنای معقولی برای نرخ گاز طبیعی در کشور باشد.

🔹تبصره ماده یک بخش الف قانون الحاق ۲ نیز تأکید دارد، قیمت خوراک گاز باید به گونه‌ای باشد که ایجاد انگیزه و امکان جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را داشته باشد.

۱۱:۴۶:۳۳ تا این لحظه ارزش معاملات خرد ۳۹۶۷ میلیارد تومان می باشد

۱۱:۴۶:۰۴ سازمان بورس مکاتباتی را با مراجع ذی‌صلاح در خصوص ضرورت اصلاح فرمول تعیین قیمت خوراک گاز و سوخت داشته است؛ در این راستا، سازمان بورس جلساتی را با حضور ارکان بازار، کانون‌ها و نمایندگان ذی‌نفعان بازار برگزار کرد و جمع‌بندی‌های کارشناسی سازمان در خصوص لایحه بودجه به دولت منعکس شد.

🔹از موارد مهم در این جمع‌بندی‌ها موضوع نرخ گاز طبیعی بود که پیشنهاد سازمان مبنا گرفتن فرمول با لحاظ تعدیلات لازم بود، چراکه بر این اعتقاد بودیم قیمت هاب‌های مصرفی نمی‌تواند مبنای معقولی برای نرخ گاز طبیعی در کشور باشد.

🔺جعفری در پایان سخنان خود در این گفت‌وگو بیان کرد: تبصره ماده یک بخش الف قانون الحاق ۲ نیز تأکید دارد، قیمت خوراک گاز باید به گونه‌ای باشد که ایجاد انگیزه و امکان جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را داشته باشد؛ از این رو پیشنهاد سازمان بورس مبنی بر لزوم اصلاح فرمول قیمت گاز طبیعی و اجتناب از تعیین قیمت ثابت به مراجع ذی‌ربط ارسال شده است.

۱۱:۴۱:۵۸ مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس:

سازمان بورس موافق افزایش نرخ گاز صنایع نیست/ مصوبه‌ای مبنی بر افزایش نرخ دریافت نکردیم

👍 ولی‌اله جعفری مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در گفت‌وگو با سنا:

🔵درباره تصویر منتشر شده از مصوبه هیات وزیران در فضای مجازی در ارتباط با نرخ گاز خوراک پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع در سال ۱۴۰۲، تاکنون مصوبه‌ای مبنی بر افزایش نرخ خوراک و گاز صنایع به سازمان بورس واصل نشده است.

🔵پس از انتشار تصویر مصوبه هیات وزیران، به استناد دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات، با ناشران بورسی مکاتبه شد، اما با توجه به اطلاعیه‌های منتشر شده از سوی تعدادی از ناشران، آن‌ها نیز اعلام کردند تاکنون مصوبه مذکور به‌ دستشان نرسیده است.

🔵 مطابق دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات، ناشران مسئولیت شفاف‌سازی در مورد شایعات و همچنین افشای اطلاعات با اهمیت را برعهده دارند؛ در صورتی که ناشر مصوبه مذکور را دریافت کرده باشد، باید بلافاصله آثار مالی آن بر عملکرد سال ۱۴۰۲ را مشخص و جهت استحضار سهامداران افشا کند.

۱۱:۳۸:۵۰ وپست  ۲۰۰  امسال  سود دارد  قیمت  زیر ۱۰۰۰ است

۱۱:۱۷:۲۳ گزارش ۳ماهه ها میرسد و وپست اولین گزارش بانکی است که در ۳ماهه به سود ۵۶۰ ریالی رسیده است و ۸۲% بیش از مدت مشابه قبل است

۱۱:۱۴:۲۵ «رشد شاخص کرک اسپرد»

۱۱:۱۲:۳۱ این هم خبرمهمی است

۱۱:۱۲:۲۵ مجلس به مصوبه افزایش نرخ خوراک ۴ ایراد قانونی گرفت / موضوع به هیات تطبیق می رود

بورس ۲۴ : مجتبی توانگر نماینده تهران و عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس و اوراق بهادار در نامه ای سرگشاده خطاب به دفتر رئیس جمهور اشکالات قانونی افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها را اعلام کرد و تلویحا” گفت : مجلس مصوبه مزبور را تائید نکرده است…

۱۱:۰۹:۳۷ زکشت در ۱۲ماهه حسابرسی شده به سود ۲۵۲۸ ریالی رسیده است

۱۱:۰۲:۲۸ شفا در بین هلدینگ های دارویی قابل بررسی است

۱۱:۰۰:۴۹ دماوند ۳۰۰ ریال تقسیم کرد

۱۰:۵۹:۳۶ شرکت در نظر دارد افزایش سرمایه از محل سود انباشته و آورده سهامداران داشته باشد و برای این کار باید طرح‌های توسعه‌ای خود را استارت بزند تا این افزایش سرمایه توجیه‌پذیر شود.

۱۰:۵۵:۵۲ رنج های منفی در وتجارت را داریم و کمی اوضاع سخت  شده است

۱۰:۵۳:۱۵ فافق را  محدود  باز کرد و با  ۲ میلیون  صف خرید

۱۰:۴۸:۵۳ دلار فردایی تهران ⏳ ۴۹,۵۵۰ فروش🔴

۱۰:۴۸:۴۹ سبجنو پیرو اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر تغییر نرخ گاز خوراک و سوخت در سال ۱۴۰۲ به استحضار می رساند تا این تاریخ بابت موضوع تغییر نرخ گاز هیچگونه ابلاغ رسمی به این شرکت صورت نگرفته است، بدیهی است در صورت ابلاغ رسمی از سوی نهادهای ذیربط ، طبق دستور العمل اجرایی افشای اطلاعات شرکتهای ثبت شده نزد سازمان بورس، آثار مالی با اهمیت بر نتایج عملکرد شرکت به نحو مقتضی افشا خواهد گردید.

۱۰:۴۶:۵۶ وسدید هم صف خرید شده است

۱۰:۴۶:۱۸ صف فروش تپکو  را خوب میخرند

۱۰:۳۳:۰۷ خاور در سال مالی جدید

🔹در سومین ماه سال مالی ایران خودرو دیزل توانسته است فروشی برابر ۵,۰۰۰ میلیارد تومان داشته باشد. فروش سه ماهه امسال رشد ۲۳۰% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

🔹 در ماه جاری مقدار فروش محصولات نهایی شرکت ۱۹۴۵ دستگاه ثبت شده است. متوسط فروش هر ماه سال مالی گذشته عدد ۱۴۴۳ دستگاه بوده است.

🔹 خاور در این ماه نیز تولید ۱۵۵۰ دستگاه محصولات نهایی را گزارش کرده است. تولید سه ماهه امسال رشد ۵۳% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

🔹نرخ فروش این شرکت در ماه مورد گزارش برای محصول کامیون سنگین ۲۸,۷۴۳,۱۸۹ هزار ریال است. فروش شرکت در سال گذشته به طور متوسط بر نرخ های ۲۱,۱۲۶,۸۰۱ هزار ریالی استوار بوده است.

کارگزاری بانک صنعت و معدن

۱۰:۳۲:۲۷ فشار فروش بازار کمی بیشتر شد ولی باید صبر کرد و تماشا کرد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم