لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

خرداد ۶, ۱۴۰۲

 

 

10:30:02 بخش اول بازار که خیری نداشت و جو جالب نبود  به بخش دوم  برویم

۱۰:۲۸:۴۸ دلار فردایی تهران⏳ ۵۱,۷۰۰ معامله شد✅

۱۰:۲۶:۱۱ کویر فروردین با فروش ۸۲۳۲ میلیارد ریالی آغاز کرده است در اردیبهشت این عدد ۱۳۶۵۱ و ۲ماهه ۲۱۸۸۳ میلیارد ریال است
مدت مشابه سال قبل این عدد ۱۴۷۰۵ میلیارد ریال بود

۱۰:۲۳:۲۳ خکاوه به نظر گزارش خوبی زده است و بتواند ادامه دهد  ۳ ماهه خوبی خواهد داشت

۱۰:۲۳:۲۰ خکاوه در فروردین به فروش ۵۷۵ میلیارد ریالی رسیده و اردیبهشت ۷۶۲۸ میلیارد ریال بوده است و ۲ماهه ۸۲۰۴ میلیارد ریال بود

۱۰:۲۰:۵۵ این دقایق اکثر سهم های بازار منفی هستند و پر عرضه  دنبال می شوند

۱۰:۲۰:۳۴ فنورد در فروردین ۱۲۱۸ میلیارد ریال و در اردیبهشت ۲۴۰۱ میلیارد ریال فروش داشت و نرخ فروردین ۲۶۴,۷۶۱,۷۴۹ ریال و اردیبهشت ۲۶۸,۱۶۳,۶۹۹ ریال بوده است.۲ ماهه ۳۶۱۹ میلیادر ریال و مدت مشابه قبل فروش ۴۷۴۸ میلیارد ریال بود

۱۰:۱۸:۵۶ کیسینجر: کریمه در تاریخ هرگز اوکراینی نبوده است

وزیر امور خارجه سابق آمریکا:
🔹اوکراین نباید برای بازگرداندن کریمه و سواستوپل تلاش کند، زیرا این امر می‌تواند منجر به عواقب منفی برای کل جهان شود.

🔹شبه جزیره کریمه در تاریخ هرگز اوکراینی نبوده است.

۱۰:۱۴:۲۸ صف خرید  سنگین در وسدید را شاهدیم و شرایط جالبی را دارد

۱۰:۱۱:۵۳ صف فلوله جمع شد

۱۰:۰۱:۱۳تا این لحظه ارزش معاملات خرد ۴۴۱۷ میلیارد تومان می باشد

۱۰:۰۰:۱۱ قیمت رسمی مرغ اعلام شد

🔸️مسعود امراللهی، مدیرکل دفتر بازرسی وزارت جهاد:

▫️قیمت مصوب کنونی هرکیلو مرغ برای مصرف کننده ۷۳ هزارتومان بوده و عرضه با نرخ های بالاتر ۱۰۰ درصد گران‌فروشی است.

▫️طی روزهای اخیر روند قیمت مرغ در بازار تهران کاهشی بوده است و همواره پیش بینی می شود که طی یک تا ۲ هفته آینده به ثبات قیمت برسیم./خبرآنلاین

۰۹:۵۷:۴۶ در پایان معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت‌های پتروشیمی خارک(شخارک)جهت برگزاری مجامع عادی سالیانه به‌منظور تصویب صورت‌های مالی و عمومی فوق‌العاده، کارخانجات داروپخش(دارو) جهت برگزاری مجمع عادی سالیانه به‌منظور تصویب صورت‌های مالی، متوقف خواهند شد

۰۹:۵۶:۴۵ حکشتی حقوقی در حال عرضه است

۰۹:۵۶:۴۱ شکاف بین بازارهای PP، PE وارداتی و داخلی مصر افزایش می یابد.| تولیدکنندگان خاورمیانه پیشنهادات ماه می خود را ثابت نگه داشتند.|بازارهای PP و PE در مصر در بالاترین حد خود قرار دارند.|در مصر، تولیدکنندگان پیشرو خاورمیانه پیشنهادات پلی اتیلن و PP خود را برای ماه مه ثابت نگه داشتند. کمبود ارز و واردات محدود به رغم تقاضای ضعیف همچنان از قیمت های داخلی حمایت کرد.در بازار واردات، پیشنهادات جدید PP و PE برای ماه مه از یک تولیدکننده پیشرو خاورمیانه ای عمدتاً در مقایسه با آوریل بدون تغییر بود. پس از این تصمیم، اکثر تامین کنندگان در منطقه پیشنهادات خود را برای ماه می ثابت نگه داشتند. همچنین لازم به ذکر است که پیشنهادات وارداتی از سوی همین تولیدکنندگان در ماه آوریل ثابت ماند یا تا ۸۰ دلار در هر تن کاهش یافت.

۰۹:۵۴:۳۴ سرمایه گذاری اندیشه محوران از زیرمجموعه های  کروی در ۱۲ماهه به سود ۱۱۴۷ میلیارد ریالی رسیده است

۰۹:۵۳:۴۲ به نظر اتفاقات خوبی در شاملا در حال وقوع است

۰۹:۵۳:۳۸ افزایش نرخ در  شاملا میانگین نرخ فروش محصولات گروه نمک تصفیه در بسته بندی های مختلف بر اساس مجوز هیات مدیره با در نظر گرفتن افزایش بهام تمام شده و قیمت تامین مواد اولیه شرکت، نسبت به میانگین آخرین نرخ های فروش در سال ۱۴۰۱ معادل ۳۶درصد افزایش پیدا نمود .

۰۹:۵۱:۴۵ شیراز با دید نوسان و حتی نگهداری بنیادی قابل بررسی است

۰۹:۵۱:۴۰ افزایش سرمایه ۸۵ درصدی  دعبید از محل سود انباشته مورد تائید حسابرس قرار گرفت.

۰۹:۴۷:۲۰ فلوله هم  صف فروش شده است

۰۹:۴۴:۳۳ غویتا در فروردین با فروش ۸۹۲ میلیارد ریالی و اردیبهشت ۱۶۸۶ میلیارد ریال بود و به عدد ۶۰۲۸ میلیارد ریالی رسیده است و مدت مشابه این عدد ۳۱۰۷ میلیارد ریال بوده است

۰۹:۴۰:۴۹ غکوروش در این  قیمت ها بد نیست و جالب است

۰۹:۴۰:۴۶ فخوز با فروش موجودی گزارش خیلی خوبی داشته

🔹در دومین ماه سال مالی فولاد خوزستان توانسته است فروشی برابر ۸,۴۳۳ میلیارد تومان داشته باشد. فروش دو ماهه امسال رشد ۲۱۴% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

🔹 در ماه جاری مقدار فروش محصولات شرکت ۴۱۱.۳ هزارتن ثبت شده است. متوسط فروش هر ماه سال مالی گذشته عدد ۲۸۳.۴ هزارتن بوده است.

🔹 فخوز در این ماه نیز تولید ۳۲۲.۶ هزارتن محصول را گزارش کرده است. در سال گذشته متوسط تولیدات شرکت برابر ۲۹۹.۳ هزارتن بوده است تولید دو ماهه امسال کاهش ۱% نسبت به مدت مشابه سال گذشته دارد.

🔹نرخ فروش این شرکت در ماه مورد گزارش برابر ۲۰۴,۶۲۹ ریال است. فروش شرکت در سال گذشته به طور متوسط بر نرخ های ۱۵۰,۸۰۸ ریالی استوار بوده است.

کارگزاری بانک صنعت و معدن

۰۹:۳۳:۳۲ پیرواطلاعیه شماره ۵۱۵۱/الف/۰۲ مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۳۰ این شرکت و پیام های قبلی این مدیریت، سرمایه‌گذاران واجد شرایط (صندوق‌های سرمایه‌گذاری سهامی و مختلط) ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار امکان ارسال سفارش در این مرحله را خواهند داشت.

۰۹:۳۱:۰۶ رنج مثبت در حکشتی را داریم

۰۹:۳۱:۰۱

شاخص کل ۲۰ دقیقه ابتدایی معاملات را با کاهش ۱۰ هزار واحدی آغاز کرد/ گروه‌های دلاری تحت فشار عرضه

🔹بازار سهام امروز از ابتدای معاملات با فشار عرضه در گروه شیمیایی و پالایشی همراه شده است و گروه انبوه سازی نیز از بین سهام کوچک بازار تحت فشار عرضه بالایی می‌باشد.

🔹شاخص کل بورس اوراق بهادار تا این لحظه از معاملات با کاهش ۰.۴۶ درصدی همراه شده است و به سطح ۲ میلیون و ۳۳۵ هزار واحدی رسیده است.

🔹 نمادهای شپنا، شبندر و شتران بیشترین تاثیر منفی را بر روی شاخص کل گذاشته‌اند و تنها تاثیر گذار مثبت نماد میدکو می‌باشد.

🔹 شاخص کل هم وزن نیز پا به پای شاخص کل کاهش داشته است و با گذشت ۲۰ دقیقه از آغاز معاملات کاهش ۰.۴۲ درصدی را از خود به جای گذاشته است.

🔹ارزش معاملات خرد بازار سهام به ۲۴۰۰ میلیارد تومان رسیده است که همچنان نشان دهنده کاهش ارزش معاملات می‌باشد.

🔷️گروه خودرویی و فلزات اساسی بیشترین ارزش معاملات را در بین صنایع به خود اختصاص دادند.

🔷️حقیقی‌ها تا این لحظه از معاملات خروج پول ۱۸۸ میلیاردی را در بازار سهام رقم زدند.

🔷️سرانه خرید اشخاص حقیقی نیز تا این لحظه از معاملات به ۲۸.۴ میلیون تومان و سرانه فروش آن‌ها به ۲۴.۸ میلیون تومان رسیده است.

۰۹:۲۹:۳۴ صف فروش شپلی جمع شد

۰۹:۲۹:۰۰ پارتا با فروش ۱۵۷۴ میلیارد ریالی فروردین را آغاز کرده و اردیبهشت ۱۶۷۳ میلیارد ریال بوده است ۲ماهه به ۳۲۴۷ میلیارد ریال رسید که مدت مشابه قبل ۲۶۷۰ میلیارد ریال بود

۰۹:۲۷:۲۱ شاید  فردا  با  سفر پادشاه عمان اوضاع کمی خاص ترو بهتر در ریالی ها باشد

۰۹:۲۷:۰۶ کمی این گروه  خودرو مثبت شود روحیه کل بازار بهتر می شود

۰۹:۲۶:۵۶ گروه خودرو و قطعات مورد توجه بازار

۰۹:۲۱:۲۲ ددانا  را  زیر نظر بگیرید امسال سود خوبی دارد

۰۹:۲۱:۱۹ ددانا در فروردین با فروش ۳۸۰۱ میلیارد ریالی مواجه بود و اردیبهشت این عدد ۳۸۸۲ میلیارد ریال و ۲ماهه ۷۶۸۳ میلیارد ریال شد و مدت مشابه قبل ۳۱۰۹ میلیارد ریال است

۰۹:۱۸:۴۵ در این لحظه ارزش سفارش‌های خرید در سامانه معاملات ۳ برابر سفارش‌های فروشه

۰۹:۱۸:۴۰ دتوزیع جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت ۱۰:۰۰ روز چهار شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۱۷ در استان تهران ،شهر تهران به آدرس خیابان ولیعصر پایین تز از چهارراه پارک وی مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار میگردد

۰۹:۱۵:۵۱ ورنا هم  در منفی خوب است

۰۹:۱۴:۴۹ وتجارت در منفی گزینه  بدی نیست

۰۹:۱۴:۴۴ خگستر رنج مثبت

۰۹:۱۴:۱۲ نرخ بهره بین بانکی با کاهش جزئی در محدوده ۲۳,۷۵ درصد باقی ماند

بانک مرکزی برای هفته دوم خرداد ماه نرخ بازار بین بانکی را با یک صدم درصد کاهش نسبت به هفته قبل ۲۳,۷۵ درصد اعلام کرد.

۰۹:۱۳:۲۲ خکاوه همچنان صف

۰۹:۱۲:۵۰ وسپه هم به نظر شرایط جالب و جذابی دارد

۰۹:۱۲:۴۷ وسپه در اردیبهشت ۸۲۶ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته و تا اردیبهشت ۷,۰۹۸,۲۴۶ میلیون ریال سود محقق کرده است

۰۹:۱۰:۰۶ بازار قطعا  شروع خوبی را نداشته است

۰۹:۰۹:۰۲ رتکو  و رنیک را هم در بین نوسانی ها  زیرنظر بگیرید

۰۹:۰۷:۲۷ پالایشی ها هم  شرایط خوبی ندارند و منفی هستند

۰۹:۰۵:۲۹ وسدید  هم  همچنان صف خرید است

۰۹:۰۴:۵۳ سدشت
فروشش در فروردین این عدد با افت ۳۲۹ میلیارد ریال شده و اردیبهشت به ۷۸۲ میلیارد ریال رسیدو ۸ ماهه ۵۶۶۶ میلیارد ریال است مدت مشابه سال قبل ۳۶۲۵ میلیارد ریال بود

۰۹:۰۳:۲۵ ریالی ها در بازار کمی مورد توجه هستند ولی دلاری ها تماشاچی

۰۹:۰۳:۱۶ جالب است خودرو  وخساپا کمی مبت هستند

۰۹:۰۱:۳۷ فعلا  تماشچی بودن  در بازار بهتر است

۰۹:۰۱:۲۶ شروع منفى و با عرضه بازار به نظر باید  تحمل کنیم و کمی صبر کنیم

۰۸:۴۹:۲۱ تا این لحظه ۸:۵۳ (پیش گشایش ):

▪️تعداد ۹۸ نماد به ارزش ۱,۰۱۶ میلیارد تومان #صف_خرید دارند و

▪️تعداد ۲۶ نماد به ارزش ۱۷۴ میلیارد تومان #صف_فروش .

۰۸:۴۹:۱۳ پی پاد هم امروز در سقف است

۰۸:۴۳:۲۷ «رشد ۲.۸ درصدی شمش ایران »

◾️ بیشترین افزایش:

* رشد ۲.۸ درصدی «شمش» ایران
* رشد ۱.۶ درصدی «آهن قراضه» ترکیه
* رشد ۱.۱ درصدی «ورق سرد» CIS

◾️ بیشترین کاهش:

* افت ۵.۶ درصدی «سنگ آهن ۶۲%» چین
* افت ۵.۵ درصدی «گندله ۶۵%» چین
* افت ۵ درصدی «کک ۶۵%» چین

۰۸:۴۰:۱۵ وزیر اقتصاد با ارسال دو نامه جداگانه به دبیر شورای نگهبان و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، خواستار تسریع در تایید “طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی”، “اعتبارزدایی از اسناد عادی و وکالتی” و تصویب “طرح الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول” شد.

🔹️رئیس سازمان بورس ضمن ابراز مخالفت با استمرار مدیریت دولتی در شرکت‌های استانی سهام عدالت از تلاش برای واگذاری مدیریت به مردم خبر داد.

🔹️مدیر نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس: تاکنون دو شرکت پروژه اقدامات لازم برای تامین مالی از  طریق بازار سرمایه را انجام داده‌اند و در شرف نهایی شدن صدور مجوز برای پذیره‌نویسی سهام هستند.

🔹️مدیرعامل بورس انرژی ایران ضمن اشاره به راه‌اندازی نخستین تالار برق سبز در غرب آسیا، گفت: اگر در قیمت‌گذاری برق حرارتی، قیمت سوخت را نیز در نظر بگیریم، قیمت برق تجدیدپذیر حدود نصف قیمت تمام‌شده برق حرارتی در بورس کشف شد.

۰۸:۳۹:۳۷ نکته مهمی که در گزارش ماه های اخیر ساروم مشاهده می شود. رشد قابل توجه حجم صادرات شرکت است. ساروم در کل سال ۱۴۰۰، ۱۰۰ هزار تن و در سال ۱۴۰۱ نیز ۲۰۰ هزار صادرات داشته است اما در دو ماه اخیر ۸۷ هزار تن صادر کرده است. نرخ های صادراتی سیمان شرکت ۴۵ درصد از نرخ های داخلی بالاتر است.

۰۸:۳۷:۲۳ یک تن شمش طلا به ازای تعهد ارزی صادرکنندگان به کشور بازگشت

🔹رییس سابق سازمان توسعه تجارت از بازگشت یک تن شمش طلا در قالب بازگشت ارز صادراتی صادرکنندگان خبر داد.

🔹بر اساس تصمیم دولت، صادرکنندگان می‌توانند به ازای تعهد ارزی خود مبنی بر بازگشت ارز صادرات، شمش طلا وارد کنند.

۰۸:۳۵:۲۸ داوه در فروردین ۶۶ میلیارد ریال فروش و درامد ثبت کرده است و در اردیبهشت ۱۲۱ میلیارد ریال فروش داشت و ۲ماهه ۱۸۵ میلیارد ریال فروش بود و مدت مشابه قبل ۸۰ میلیارد ریال بود

۰۸:۲۷:۳۳ تورم امسال در همان بازه بین ۴۵ تا ۵۰ درصد تکرار می‌شود/ در شرایط فعلی نمی‌توان گفت که نشانه‌هایی از وجود ابرتورم مشاهده می‌کنیم

🔹مجید رضا حریری رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین می‌گوید: به طور کلی نوع اقتصاد ایران، فضای کشور، منابع زیر زمینی، صنایع بیشمار و ظرفیت‌های مختلف در بخش‌های متنوعی که وجود دارد قادر به رفع حداقل نیاز مردم است به این خاطر ایران مثل سایر کشور‌ها به سرعت دچار ابر تورم نمی‌شود.

🔹چون امکان تامین برخی از نیاز‌ها در داخل کشور وجود دارد نمی‌توان گفت که دچار ابرتورم می‌شویم، ضمن اینکه اصولا اقتصاد ایران از بسیاری از تحولاتی که در عرصه اقتصاد جهانی رخ می‌دهد آنچنان که سایر کشور‌ها تاثیر می‌گیرند، متاثر نمی‌شود، البته بدین معنا نیست که این یک امتیاز است، اما چون از بحران‌های جهانی کمتر تاثیر می‌پذیریم در این مساله که بخشی از تورم ناشی از وقایع خارجی در ایران کمتر تاثیر می‌گذارند مطلوب است.

🔹تورم امسال در همان بازه بین ۴۵ تا ۵۰ درصد تکرار می‌شود، هر چند این عدد هم رقم بالایی است و بودن این عدد در اقتصاد خبر خوبی نیست، اما در شرایط فعلی نمی‌توان گفت نشانه‌هایی از وجود ابرتورم بنا به موقعیت‌ها و ظرفیت‌هایی که در اقتصاد داریم مشاهده می‌کنیم، پس صحبت‌هایی که در خصوص ابرتورمی شدن اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۲ می‌شود قابل تایید نیست

۰۸:۲۵:۱۴ در آستانه دور اول انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه، کمال قلیچدار اوغلو، نامزد مشترک احزاب اپوزیسیون، پیامی مبنی بر امید، همه‌ جانبه‌نگری و بهبود اقتصادی در مبارزات انتخاباتی به رای‌دهندگان ارسال کرد. برای انتخابات دور دوم اما، او کمپین رادیکال‌تری پیش می‌برد. قلیچدار اوغلو وعده‌های خود را برای اخراج میلیون‌ها پناهجوی سوری که به ترکیه پناه برده‌اند، با شدت بیشتری تکرار و مذاکرات صلح با شورشیان جدایی‌طلب کرد را رد می‌کند.

🔺قلیچداراوغلو امیدوار بود که اکثریت مطلق را به دست آورد تا کار به دور دوم کشیده نشود. در عوض، تنها موفقیت او در دور اول انتخابات این بود که شکست سختی متحمل نشد.

🔺قلیچداراوغلو برای جبران این عقب افتادگی، تلاش کرد تا آرای راست افراطی را به سمت خود سرازیر کند. در ۱۷ مه، در مقابل تصویری از کمال آتاتورک، بنیانگذار ترکیه مدرن ظاهر شد و ناسیونالیست نهفته خود را کانالیزه کرد. او گفت: «به محض اینکه به قدرت برسم، همه پناهندگان را به خانه‌هایشان خواهم فرستاد.»

۰۸:۲۴:۴۰ خشرق جلسه مجمع عمومی این شرکت در ساعت ۱۴:۰۰ روز چهار شنبه مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۱۷ در استان خراسان رضوی ،شهر مشهد به آدرس کیلومتر ۷ بزرگراه آسیایی، سالن اجتماعات شرکت الکتریک خودرو شرق (سهامی عام) برگزار میگردد

۰۸:۲۱:۴۶ ثاباد
از تاریخ گزارشگری قبلی (صورت های مالی و گزارش تفسیری مدیریت دوره مالی ۳/۶/۹/۱۲ ماهه منتهی به ۱۴۰۱/۱۲/۲۹ ) تا مقطع فعلی تغییر با اهمیتی در وضعیت مالی یا عملکرد شرکت رخ نداده است. لذا به نظر می رسد نوسان قیمت سهام شرکت طی روزهای معاملاتی اخیر به دلیل افزایش سودآوری شرکت در سال مالی ۱۴۰۱نسبت به۱۴۰۰ و اعلام برنامه افزایش سرمایه از محل مازاد تجدید ارزیابی داراییها و شرایط مثبت کلی دربازار بورس می باشد.

۰۸:۱۶:۱۴ اوره گرانول خاورمیانه :
۳۰۰-۳۱۰ دلار

◾️اوره گرانول ایران:
۲۶۰-۲۸۰ دلار- (۱۰$🔽)

◾️ با کاهش قیمت گاز طبیعی در اروپا،تولیدکنندگان بیشتری پا به عرصه تولید خواهند گذاشت و‌همین امر بر بازار اوره فشار وارد نموده است.

◾️در چشم انداز ارائه شده در کنفرانس IFA تعادل بازار های کود شیمیایی به سمت مازاد عرضه بود

۰۸:۱۵:۵۵ رویترز: ارزش لیر در برابر دلار بشدت سقوط کرد

خبرگزاری رویترز:

🔹لیر ترکیه ۲ روز پیش از دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور در برابر دلار آمریکا به پایین‌ترین حد خود رسیده است.

🔹سهام شرکت‌ها و اوراق قرضه دولتی ترکیه که با دلار ارزش‌گذاری می‌شوند، با کاهش ارزش مواجه شده‌اند.

🔹تحلیلگران معتقدند که اردوغان در صورت پیروزی در دور دوم انتخابات سیاست‌های اقتصادی پیشین خود را در پیش خواهد گرفت؛ سیاست‌هایی که اقتصاد ترکیه در آستانه سقوط قرار داده است.

۰۸:۱۱:۱۱ اطلاعات عرضه اولیه عالیس

🔹 زمان عرضه: شنبه ۱۴۰۲/۰۳/۰۶

🔹 قیمت ارزش‌گذاری: ۱۶,۴۲۶ ریال

مرحله اول (صندوق های سرمایه گذاری)

🔹 عرضه ۴ درصد معادل ۱۰۰,۰۰۴,۰۰۰ سهم

🔹 حداکثر سهمیه هر کد: ۱,۴۲۹,۰۰۰ سهم

مرحله دوم (عموم سرمایه گذاران)

🔹 عرضه ۸ درصد معادل ۲۰۰,۰۰۸,۰۰۰ سهم

🔹 حداکثر سهمیه هر کد: ۵۰۰ سهم

🔹 قیمت عرضه: قیمت کشف شده در مرحله اول

🔹 حداقل ارزش سفارش خرید سهام: ۵۰۰ هزار تومان

۰۸:۰۷:۴۰ مذاکرات چراغ خاموش بانکی در یکی از کشور‌های همسایه
علی شریعتی عضو اتاق بازرگانی ایران در صفحه شخصی خود در توییتر نوشته: به نقل از منابع موثق، مذاکرات چراغ خاموش تیم فنی حوزه بانکی در یکی از کشور‌های همسایه با موفقیت به پایان رسیده و یقینا به زودی شاهد گشایش در حوزه ارزی خواهیم بود. این فعال بخش خصوصی همچنین به سفر پادشاه عمان به ایران در روز‌های آینده اشاره کرده و معتقد است که این موضوع از سویی می‌تواند به کاهش تقاضا برای دلار و پایین آمدن قیمت آن در بازار آزاد منجر شود و از سوی دیگر می‌تواند مقدمه‌ای برای توافق هسته‌ای باشد.

۰۸:۰۷:۰۲ دولت چند وزیر به مجلس پیشنهاد خواهد داد؟

حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌جمهور:

🔹دولت وزیر آموزش و پرورش را به مجلس معرفی کرد و اکنون وزیر کشاورزی، صنایع و معادن و بازرگانی معرفی خواهند شد.

🔹البته این به شرطی است که مجلس با تشکیل وزارت بازرگانی موافقت کند تا به جای وزیر صنعت، معدن و تجارت، دو وزیر با عنوان وزیر صنایع و معادن و وزیر بازرگانی به مجلس پیشنهاد شوند.

🔹معرفی همزمان وزرای پیشنهادی، بستگی به نظر رئیس‌جمهور دارد.

۰۸:۰۵:۵۴ اسامی اداراتی که مصرف برق را کاهش ندهند، اعلام می‌شود

🔹مدیرعامل توزیع برق پایتخت در گفت‌وگو با ایرنا با بیان اینکه ۲۰ درصد مصرف برق شهر تهران متعلق به بخش اداری است ، گفت: امسال هم اداراتی که در کاهش مصرف برق همکاری لازم را نداشته باشند به دستگاه‌های نظارتی معرفی خواهند شد و در صورت همراهی‌نکردن ممکن است نام آنها نیز جهت اطلاع عموم منتشر شود.

۰۸:۰۴:۳۵ برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و قطر

🔹سفیر ایران در قطر: کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور قرار است در آینده نزدیک در کشورمان برگزار شود.

🔸امیرعبداللهیان نیز با اشاره به نقش وزارت خارجه و سفارت ایران در توسعه و گسترش روابط دوجانبه، برنامه‌های آتی برای گسترش هر چه بیشتر روابط را مورد تاکید قرار داد.

۰۷:۴۵:۰۲ ختراک هم در بین گزارش ها جالب بود

۰۷:۴۴:۴۲ پکویر هم  بد نیست زیرنظر باشد

۰۷:۳۷:۱۶ در سیمانی ها اکثرا  گزارش خوبی زدند  ولی سخوز کمی فروش را  بع اتی موکول کرده است

۰۷:۳۵:۴۰جهش ۳۸% فروش اردیبهشت نسبت به اردیبهشت ۱۴۰۱

تا الان گزارش ماهانه ۱۷۰ شرکت تولیدی -خدماتی (غیر از بانکها و بیمه ها) منتشر شده است که مجموع فروش ماهانه آنها با جهش ۳۸% نسبت به اردیبهشت پارسال به بیش از ۵۶ همت رسیده است.

۰۷:۳۵:۲۹ سرمایه گذاری  وبهمن در اردیبهشت ۳۱۶ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته و تا اردیبهشت ۲,۳۳۸,۲۱۹ میلیون ریال سود محقق کرده است

۰۷:۳۵:۱۷ سلام  صبح  شما عزیزان  بخیرو سلامتی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم