در پتروشیمی ها باید …

در پتروشیمی ها باید ...

فروردین ۲۱, ۱۴۰۱
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

خبر
در پتروشیمی ها باید …

تحلیل خبر

بتا سهم06:۴۷:۳۱ آریا ۳۰ فروردین مجمع می رود واحتمالا ۹۰۰۰ تقسیم میکند و 7اردیبهشت ان را پرداخت میکند . سود شرکت در سال ۱۴۰۱ هم به نظر حوالی ۱۲۰۰۰ ریال باشد و این به معنی این است که با پی به ای فوروارد حوالی 6و 7معامله می شود نه کم و نه زیاد است. جم گزینه خاص تری است حتی شیراز و یا شپدیس به نظر گزارش های بهتری را بدهند . ولی تقسیم سود اریا جو روانی روی پارسان و غدیر و فارس دارد . خود پارس نیز گزینه خوبی می شود . به نظر این گروه شغدی رو شگویا نوری را هم کمی زیر نظر داشته باشید .

اهل ریسک هستید شصفها با دید کمی نگهداری و شپترو با دید افزایش سرمایه بد نیست شکام هم گزارش های خوبی داشته و این سهم نیز بد نیست

۲۱ فروردین ۱۴۰۱

 

[/ihc-hide-content]

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم