دوباره پتروشیمی ها از …

دوباره پتروشیمی ها از ...

آذر ۱۳, ۱۴۰۰
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

خبر
دوباره پتروشیمی ها از …

تحلیل خبر

بتا سهم06:۵۰:۲۵ این گروه گزارش های خوبی را راهی بازار کرده است و حالا نوبت شناسایی انهاست و البته گروه اوره و متانول فعلا با این شایعه قطعی گاز جدی است شنیده می شود شپدیس در عین ارزندگی این هفته با افت فشار مواجه می شود . در این گروه فکر میکنیم پارس و جم با گزارش هایی که داشتند مورد توجه باشند به خصوص پارس که خبرهای مثبت میتواند زیاد داشته باشد .

شبصیر را هم زیر نظر داشته باشید گزینه خاصی در بازار است . در کمی پر ریسک ها همچنان شصفها و شپترو و شغدیر گزینه های جالبی هستند .

۱۳ آذر ۱۴۰۰

 

[/ihc-hide-content]

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم