چشم اندازبازارفردا یکشنبه ۲۴ فروردین ۹۹

چشم اندازبازارفردا یکشنبه ۲۴ فروردین ۹۹

فروردین ۲۳, ۱۳۹۹
نوید خاندوزی
مشاهده خلاصه

چشم اندازبازارفردا یکشنبه ۲۴ فروردین ۹۹

شب جالبی شده  . تغییرات در سازمان رسمی شد و قالیباف جای شاپور محمدی نشست و اوضاع  جور دیگری رقم خورد حالا همه منتظر یک خبر هستند  منتظر تغییر قوانینی که وضع  شده و به نظر اگر این  قوانین  لغو  نشود  بازار اولین  ضربه  روحی را خواهد خورد و البته  فردا هم  جدل  بین خوش بین ها و بدبین ها خواهد بود و ابتدا  کمی فشار فروش بالاست ولی رفته  رفته  احتمالا  بهتر می شود  .

امروز نیمه دوم  به نظر جریان پول در مقابل عرضه ها  کمی کم اورده بود و فشار فروش کمی بیشتر شده  بود البته گذر از ۶۰۰ و ریسک های خاص بازار و موج روانی هم موثر بوده است و البته  برخی هم  از تحولات مختلف می ترسند که به نظر حق هم دارند ولی در کل فاز بازار فردا  هم  رو به عرضه است و شاید  این مدت  فشار فروش بیشتر باشد  . باید دید  رئیس جدید  چه  صحبت هایی خواهد داشت و چه میگوید ولی به نظر برای بازار فصل جدیدی اغاز می شود که می تواند  شرایط بهتری را داشته  باشد  .

بازار امروز به واقع خوب جمع و جور شد ولی یک  ساعت اخر موج  فروش دوباره او را کمی پایین  کشید در مجموع ولی روز خوبی بود و با این که خیلی از صفوف عرضه  شد  ولی بازهم  همچنان جریان خرید قوی تر از فروش است  .

امشب استراحت کنید بازار با  کدال  سرگرم است  از فردا  موج خبرها  می تواند در بازار بیشتر اثر گذار باشد  بازار فردا تشنه است  تشنه تغییر .

 

 

 

 

 

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم