در بین سیمانی ها نیز …

در بین سیمانی ها نیز ...

بهمن ۸, ۱۳۹۸
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

در بین  سیمانی ها نیز …

تحلیل خبر

بتا سهم۰۶:۲۲:۳۱  گزارش های سیمانی خقیقت امر خیلی چنگی به دل نمیزد و نمی شود  روی انها حساب کرد دراین گروه  سخوز بازهم  بد نبودسخوز در فروش ۳ ماهه اخیر موفق عمل کرده است و نشان میدهد پیشرفت خوبی داشته
سهم در تیر ۳۲۱ میلیارد ریال و در مرداد ۳۸۷ میلیارد ریال و شهریور ۲۷۱ میلیارد ریال فروش زده بود
در مهر با جبران ماه قبل ۴۲۷ میلیارد ریال و آبان ۴۱۵ میلیارد ریال و اذر ۵۶۳ میلیارد ریال فروش داشت در دی این عدد به ۴۵۶ میلیارد ریال رسیده و جمعا به فروش ۴۰۳۹ میلیارد ریالی رسیده است و عدد خوبی است میانگین فروش ۹ ماهه حوالی ۳۸۰ میلیارد ریال بوده و نشان میدهد۳ ماه اخیر فروش خوب و بالاتر بوده است .

در بین سهم های خاص نوسانی سهگمت را جالب میخرند .سهگمت در دی در اخرین ماه سال مالی به فروش ۲۴۱ میلیارد ریالی رسیده و از اذر کمتر است . صادرات دی فقط ۸۷ میلیارد ریال بوده است . اذر با درامد بسیار خوب ۳۸۹ میلیارد ریالی مواجه بوده است . نزدیک به ۲۰۰ میلیارد ریال صادرات داشت .
آبان ۲۱۵ میلیارد ریال فروش زده بود و در مهر ۳۱۳ میلیارد ریال فروش داشت . در ۱۲ماهه فروش ۳۰۲۰ میلیارد ریال فروش داشته است برخی معتقدند به نظر ۱۴۰۰  ریال سود  را می تواند داشته  باشد و از این نظر سهم  خوب است  .
گروه تحلیل گری بتاسهم…

۸  بهمن ۹۸

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم