در توقف های امروز با …

در توقف های امروز با ...

خرداد ۱۳, ۱۳۹۷
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

در توقف های امروز با …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۴  امروز چند  نماد  ریز و درشت مهم  متقوقف می شوند و به مجمع  یا افزایش سرمایه می روند  .

در مورد  افزایش سرمایه  تپمپی  و بسویچ به افزایش سرمایه می روند روی تپمپی نه خیلی ولی واقعا  بسویچ جز جذاب ترین افزایش سرمایه هاست  کمی بیشتر او را  زیر نظر داشته  باشید .

در نماد هایی که  به مجمع عادی می روند  اسم خریخت  دیده می شود که  رفتن و نرفتن  خیلی فرقی نمی کند .

دجابر هم  به مجمع می رود  ببنید  سهم  بدی نیست ولی بعد از مجمع و پس از اصلاح  قیمت  شبیه دتماد  یا دکیمی سهم  را خریدن  بهتر است

و در نهایت دو  سهم  شنفت و قصفها نیز به مجمع می روند  که  به نظر حضور در مجمع  قصفها می تواند  شرایط جالبی را  رقم  بزند و در کل جالب باشد  . روی شنفت  بعد از مجمع  را  برای خرید و بررسی سهم  توصیه می کنیم  .

۱۳ خرداد  ۹۷

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم