در پتروشیمی ها نیز …

در پتروشیمی ها نیز ...

آبان ۳, ۱۳۹۴
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

در پتروشیمی ها نیز …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۱۴ در مورد این   گروه در مورد اکثر انها در بخش مجزا که در سایت امده است توضیح دادیم . گزارش شازند و مارون بسیار خوب بوده است . شیراز کرماشا تعدیل منفی زدند . منتظر گزارش پردیس هستیم . در مورد غدیر نیز شایعاتی از نرخ های ۱۰ سنت و ۹ سنت برای مناطق محروم شنیده شده است .

در این گروه روی جم نیز مثبتیم و گزارش بدی نداده است و حاشیه سود را خوب حفظ کرد . در جم طی سال های گذشته با۶۵-۷۰درصد ظرفیت کار میکرد امسال توانسته به رکورد۹۰درصد ظرفیت برسد کاهش قیمت محصولاتش هم با کاهش قیمت مواد اولیه و رشد نرخ ارز جبران شده است ۳ماهه اول جم ۱۵۲۷ ریال سود اعلام کرده بود که ۲۶% را محقق کرده است . پوشش مناسب سود عملیاتی از نکات مثبت جم است در گزارش ۶ ماهه در سود عملیاتی ۸۰۰ میلیارد سود ساخته است که در ۳ ماهه دوم ۴۵۰ میلیار د می شود و عملکرد بسیار خوبی داشته است . در حالی ۸۵۰ ریال سود محقق کرده است که به نظر به احتی امسال ۱۷۵۰ ریال سود را محقق می کند . به نظر جم هم در کنار مارون و شازند گزارش های بسیار خوبی داشت .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۳ آبان   ۹۴

 

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم