بازهم قندی ها به …

بازهم قندی ها به ...

مهر ۵, ۱۳۹۴
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

بازهم قندی ها به …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۱۲ در مورد این   گروه دیده شده برخی تحلیل می کنند از قیمت شکر تا سود این شرکت ها ولی باید توجه داشت گروه قند اتفاقاً تحلیل خاصی ندارد . در این گروه فلرست هم در محدوده ۲۹۰ ریال سود ساخت . چارتیست ها معتقدند یک رالی ۱۰ تا۱۲% دیگر در قندی ها هست و بازی انها تمام می شود . این گروه قابل ارزیابی و بررسی نیست و نمی توان نظر خاصی داد .

این را هم اذعان می کنیم ما از همان ابتدا با بازی این گروه موافق نبودیم و توصیه به خرید نداشتیم کما اینکه بازدهی خوبی داد . برخی کاربران در این موضوع می پرسند و در جواب می گوییم تا چیزی را متوجه نشویم و از جریان ان سر در نیاوریم از نظر اخلاقی توصیه کردنش منطقی نیست .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۵ مهر   ۹۴

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم