غبشهر و غمارگ …

غبشهر و غمارگ ...

بهمن ۲۰, ۱۳۹۲
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

غبشهر و غمارگ …

تحلیل خبر

بتا سهم – 5:59   گزارش غبشهر و غمارگ  با این که کاهش سود  را نشان  می دهد اما  کاهش جدی نیست  . در نماد غمارگ در حالی شرکت  به  سود ۱۶۸۱ ریالی رسیده است  که سود  شرکت  پیش ازاین ۱۹۰۰ ریال  بود و برای غمارگ  خبر خوبی نیست . نکته مهم  تحقق تنها  180ریال  سود در این دوره است که یعنی گزارش پیش روی ۳ ماهه نیز با  پوشش ۲۰  تا25% همراه است و تعدیلی ندارد . افت  غمارگ  منطقی است .

اما در غبشهر شرکت  سود هر سهم خود را  برای ۱۲ ماهه ۲۹۱۳ ریال  پیش بینی کرده  بود که در گزارش ۱۲ ماهه ۲۸۵۵ ریال  محقق شد که کاهش ان انقدر چشم  گیر نیست  .

تقسیم  سود  احتمالی غبشهرد در مجمع ۱۵۰۰  ریال  است  .

نکته  جالب این  است که  با فروش ۳ ماهه  اخیرو تعمیم  شرایط به دوره  بعد  گزارش ۳ ماهه  غبشهر هم  چنگی به دل نمی زند . شاید قبلاً روی سهم  مثبت بودیم اما  با این گزارش کمی تردید وجود دارد . اما  شرکت قطعاً به  سود های خود خواهد رسید .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۰ بهمن ۹۲

 

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم