مپنا نرفته برگشت !

مپنا نرفته برگشت !

بهمن ۹, ۱۳۹۲
نوید خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

مپنا نرفته برگشت !

تحلیل خبر

بتا سهم – 7:31  تقریباً همه می دنند در مپنا خبری نبود و برای جلوگیری از روند منفی به  بازار متوف شد . امروز چند اتفاق رخ می دهد که مپنا  می تواند  صعودی باشد  . اول این که اصلاح خوبی زده  . ۲-  تکنیکالی  سهم  الارم  ریزش ندارد ۳- ۲ حقوقی برای خرید از سهم اعلام امادگی کامل داشته و ۴- خبرهای خوبی از بودجه  به  گوش میرسد . در لایحه بودجه دولت پیشنهاد داده بود که درآمدهای شرکت برق از محل اجرای هدفمندی به توسعه زیرساختهای صنعت برق اختصاص یابد اما کمیسیون تلفیق در راستای اجرای قانون اساسی و نظارت پذیر کردن این لایحه مقرر کرد درآمد شرکت برق ابتدا به خزانه واریز شود و پس از آن عین آن مبلغ در اختیار شرکت برق قرار گیرد.

به نظر امروز سهم  صف خرید باز میشود و خبرخوبی برای کل بازار است  . شاید در یک  بازه  صعودی رشد 8تا ۱۰% را در نماد  مپنا  داشته  باشیم  .

در فروش  عجله نکنید .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۹ بهمن ۹۲ 

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم