در گروه پتروشیمی …

در گروه پتروشيمي ...

شهریور ۲, ۱۳۹۲
نوید خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

در گروه  پتروشیمی …

تحلیل خبر

بتا سهم – 7:11  بازدید زنگنه از عسلویه بسیار مهم  بود . قبل از هر چیز باید به دو نکته اشاره  کرد . ۱- فاز ۱۲ پارس جنوبی تا  ۲ ماه دیگر به بهره  برداری میرسد و این  خبرخوبی برای پتروشیمی ها و به  طور کلی صنعت  کشور است که از مشکل کمبود گاز رنج می برد . ۲-  بحث بعدی تاکید بر به بهره  برداری رسیدن  طرح های بیش از ۷۰% است  که شرکتهای مهم  بورسی نظیر شیراز و خلیج  فارس را  شامل می شود .

در مورد نرخ خوراک  هنوز بحثی مطرح  نشده است اما  به نظر میرسد در چنین فضایی که  این  مقدار به  عسلویه و سرمایه  گذاری ها در ان  اهمیت داده می شود  بعید است  شاهد  تحولات  شگرف و عجیب در این  گروه  باشیم  .

شاید با این بازدید  اخیر خرید نمادهای پتروشیمی با  خیال  راحت تری صورت گیرد اما همچنان  ریسک  بزرگی مانند  نرخ خوراک و کاهش نرخ ارز برای این  گروه وجود دارد .

در بین  اعضای گروه  شپدیس،زاگرس،شفن،خارک و مارون  گزینه های جالبی هستند.

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲ شهریور ۹۲ 

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم