جشن پالایشگاه ها با …

جشن پالايشگاه ها با ...

اردیبهشت ۷, ۱۳۹۲
نوید خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

جشن پالایشگاه ها  با …

تحلیل خبر

بتا سهم –7:22  خبر حذف ۲۶%  و همچنین برگشت  ۵% مالیات  بر ارزش افزوده  دو خبری بود که این  گروه منتظر ان  بوده  و برگشت  ۵% بر کل گروه  اثر گذار خواهد بود و حدف ۲۶% بر شرکت هایی نظیر لاوان ، شبندر  اثر بسزایی  خواهد داشت  . خبر برگشت  ۵% می تواند تعدیل خوبی را در کل گروه  به  وجود اورد اما حدف ۲۶% می تواند  سود  لاوان  را حداقل چند برابر کرده و حتی تا ۱۳۰۰ ریال  نیز افزایش دهد . یکی از منابع  نزدیک  به  شرکت بندرعباس مدعی بود که در صورت  دف این  ۲۶% در سال ۹۲ حداقل سود  شبندر ۷۵۰ ریال  رشد خواهد داشت  که خبر جالبی است  .

اما دو نکته  ۱- هنوز این  خبرها  قطعی نشده است و درست است  که از دل کمیسیون تلفیق بیرون  امده  اما  بهتر است زود  قضاوت  نکنیم و شتاب زده عمل نکنیم . ۲- پی به ای این  شرکت ها  به واسطه همین  رویداد ها  بالا  بود و پس از عملی شدن  اصلاح  پی به ای را داریم اما در مجموع  بر فرض سود ۱۳۰۰  ریالی برای شبندر قیمت های ۱۰۴۰  و ۱۰۵۰  برای سهم  منطقی می شود و می توان در کوتاه مدت  و بازه زمانی حداقل ۱ ماهه  به این  قیمت ها  رسید . البته  اما  و اگر های فراوانی را دارد .

در این  گروه نوسان  گیران  می توانند  برای بازی چند روز روی هر دو سهم  شپنا و شبندر بازی کنند .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۷ اردیبهشت ۹۲ 

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم