جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
خبر مهم از پتروشیمی …

خبر مهم از پتروشيمي ...

نوید خاندوزی
آبان ۲۰, ۱۳۹۱
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

خبر مهم  از پتروشیمی …

تحلیل خبر

بتا سهم – 7:14  چهارشنبه در مورد  نرخ خوراک گاز پتروشیمی ها  بحث شد  که گویا  خبر از توافقات جدیدی به  گوش بازار می رسد که می تواند این  گروه  را  با چالش مواجه  سازد .

طرح جدید وزارت نفت برای تامین خوراک شرکت‌های پتروشیمی در بازار به گوش می‌رسد. براساس این طرح جدید شرکت‌های دارای صادرات باید وجه خوراک خود را به صورت دلاری و به قیمت 95درصد فوب به حساب‌های خارجی شرکت نفت واریز کنند. در همین حال آن بخش از محصولات شرکت‌های پتروشیمی که در داخل به فروش می‌رسد نیز باید براساس نرخ تبدیل دلار به ریال مورد استفاده و در تعیین نرخ فروش شرکت به ریال تبدیل و وجه آن پرداخت شود.

ما  فرض را  براین  می گذاریم که کلیه  شرکت های پتروشیمی صادرات  داشته  باشند و به  طور کامل نرخ خوراک  گاز انها  با  نرخ  صادراتی و نرخ  ارزمبادله ای تسیعر شود .( بدترین حالت)

در این  حالت  به نظر میرسد با  توجه  به  قیمت  منطقه ای ۵ تا7 سنت  برای گاز و نرخ  ارز مبادله ای برای اها  قیمت گاز حدود ۱۵۰  تومان خواهد بودو یک  رشد ۱۰۰% خواهد داشت  .( البته  با  توجه  به  بودجه  شرکت ها این نرخ  برای برخی کمتر است اما با این  حال  ما اکثر این  موارد را ۱۰۰% در نظر گرفته ایم  )

در این  رشد ۱۰۰% به نظر میرسد تغییرات  فوق را  در سود  پتروشیمی ها شاهد  باشیم :

نام  شرکت

نرخ هرمتر مکعب در بودجه(ریال)

پیش بینی هزینه کل( م.ر)

 

پتروشیمی پردیس

930

1064404

پتروشیمی کرمانشاه

850

447333

پتروشیمی مارون

1160

3652499

پتروشیمی شیراز

850

269365

پتروشیمی زاگرس

730

1961158

نام  شرکت

هزینه خرید گاز با  نرخ  دلار آزاد

پتروشیمی پردیس

2128808

پتروشیمی کرمانشاه

894666

پتروشیمی مارون

7304998

پتروشیمی شیراز

538730

پتروشیمی زاگرس

3922316

این  بدین  معنی است که  شاید  در بدترین وضعیت سود  شپدیس حدود  65تا70 تومان ، کرمانشاه کمتر از ۲۵۰  ریال  ، مارون  کمتر از ۸۰۰ ریال  ، شیراز کمتر از ۱۵۰  ریال  ، زاگرس کمتر از ۸۰۰ ریال  و خارک  کمتر از ۱۰۰۰ ریال با  کاهش مواجه  شود . در نظر داشته  باشید ما  برای سال ۹۲ این  نرخ ها  را حساب کردیم حال  انگه اگر بودجه  سال ۹۲ این  شرکت ها را نیز با دلار ۲۵۰۰  تومانی در نظر بگیریم  تقریباً این  افزایش نرخ در این  شرکت ها  پوشانده  خواهد شد .

اما فشار کار زمانی خواهد بود  که صادرات  کاهش یافته و فروش داخلی نیز وجود نداشته  باشد .

اما  به هر حال  این  مصوبه به  سود این  شرکت ها نیست و اثر روانی بیشتری نسبت به اثر مالی بالای ان دارد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

20آبان ۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم