دو خبر از غدیر که با …

دو خبر از غدیر که با ...

بهمن ۱, ۱۳۹۰
نوید خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

دو خبر از غدیر که با …

تحلیل خبر

بتا سهم – 7:18  در کنار خبرهایی که  قصد اطلاع  رسانی را داریم  حضور موسویان در تامین  اجتماعی می تواند  صندوق بیمه و صبا تامین  را در خرید دارایی ها  هم  راستا  کند که به  سود غدیر و زیر مجموعه هاست . در سوی دیگر خبر مجمع  30  بهمن  غدیر نیز به گوش میرسد  اما  انچه  برای بازار مهم  است  خبر  مجمع  پردیس و  عرضه  نفت و گاز است  . مجمع  پردیس با تقسیم  سود ۵۶۰۰  ریالی سود هر سهم  این  شرکت همراه  بوده این در حالی است  که پیش ازین  شرکت  بر سود تقسیم ۴۹۶۰ ریالی تاکید کرده  بود . و حالا  اختلاف ۶۵ تومانی تعدیل ۴۶ میلیارد تومانی را  برای نفت و گاز و  غدیرقم  زده است  . اما خبر بعد  خبر ورود  احتمالی نفت و گاز پارسیان در دهه  فجر در بازار است که  به  طور جدی در بین برخی مدیران  غدیر شنیده می شود . این  خبر برای غدیر بسیار مهم  است  و قادر است تا با عرضه  جدی این  سهم  سود  بالایی را  برای غدیر شناسایی کند .

این دو خبر می توانند در روز های آتی برای غدیپرنقش افرینی کرده و عاملی برای گذر از ۵۰۰۰ ریال  و سپس اهداف بالاتر به خصوص ۵۵۰۰ ریال  قبل از مجمع  باشند .

 

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱ بهمن  90

 

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم