خبرهای مارون با …

خبرهای مارون با ...

دی ۴, ۱۳۹۰
نوید خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

خبرهای مارون  با …

تحلیل خبر

بتا سهم – 7:58  از مارون  خبرهای متعددی می رسد از احتمال تعدیل سود  تا پایان  سال  به  ۳۰۰۰ ریال  و همچنین اعلام  سود های بالای ۳۰۰۰ ریال در سال  بعد و افزایش سرمایه  ۵۰% که می تواند  برای بازار جالب باشد  . اما نکته  مهم  برخی سهامداران  معتقدند که  قیمت های ۱۲۵۰  و ۱۳۰۰  برای بازار کشش نداشته و سهم  مورد  بی مهری قرار خواهد گرفت اما  خبری که  تا  کنون  وجود دارد این است که  صندوق نفت ، غدیر و تامین  اجتماعی به  شدت  به  دنبال اضافه  کردن  این  سهم  ارزشمند  پتروشیمی در پرتفوی خود هستند . از همین  رو به نظر میرسد  که روز های بعد  از عرضه  قیمت  سهم  مورد توجه  قرار گرفته  و با رشد قیمت  احتمالی مواجه  باشد .

در بازار شنیده می شود  قیمت های ۱۳۰۰ تا ۱۵۰۰ منطقی ترین  قیمت  برای عرضه  سهم  است  که هر چه  به  ۱۳۰۰ و کمتر نزدیک  تر باشد  حاشیه  سود  سهامداران  بیشتر است  .

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۴ دی  90

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم