لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

اردیبهشت ۱۲, ۱۴۰۳

 

 

10:30:00 پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۰:۲۹:۵۵

آژانس سفر گروسی به ایران را تایید کرد

📌 آژانس بین‌ المللی انرژی اتمی (IAEA) با صدور بیانیه ای سفر آتی «رافائل گروسی» مدیرکل این نهاد به ایران را تأیید کرد.

۱۰:۲۵:۰۶ تخته سیاه

🔸«غمینو» گزارش بدی نزد، اما «غپینو» بهتر بود. «غمینو» در ۱۲ماهه به سود ۷۵۱ ریالی رسیده است. در ۹ماهه، سود عملیاتی ۱۸۴۶ سود خالص ۱۵۷۹ میلیارد ریال بود. در ۱۲ماهه، سود عملیاتی ۱۹۷۶ و سود خالص ۲۰۲۸ میلیارد ریال بود.

🔹«غپینو» در ۱۲ماهه تلفیقی با سرمایه جدید ۶۱۰ ریال سود محقق کرد و سود اصلی ۵۴۱ ریال بود. در ۱۲ماهه، سود عملیاتی با رشد خوب ۸۵۳۱ و سود خالص ۵۹۴۰ میلیارد ریال بود. ابا این گزارش‌ها، «خودکفا» هم خوب پیش می‌رود و امکان یک برگشت دارد.

۱۰:۲۱:۲۶ وسدید، کیسون، ملت، وتوس، ثزاگرس، کترام، شگستر، غپینو، شمواد، سدشت

۱۰:۱۲:۳۰ شگستر با نسبتهای بسیار خوب خریدار به فروشنده، به صف خرید نشست

۱۰:۰۵:۵۹ وزیر صمت: تا زمانی که آیین‌نامۀ واردات خودروهای کارکرده در دولت تصویب و ابلاغ نشود نمی‌توانیم برای واردات این خودروها کاری کنیم.

۰۹:۵۸:۲۸

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو

📌علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

۰۹:۵۸:۲۵ نماد معاملاتی شرکت صنایع گلدیران (گلدیرا۱)، پس از برگزاری مجامع عمومی فوق‌العاده، عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام، تقسیم سود و اعمال آن در سامانه معاملاتی، از طریق انجام حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت و با اعمال یک مرحله پیش‌گشایش، امروز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۲ آماده انجام معامله می‌باشد.

۰۹:۵۴:۴۰ سرمایه گذاری اعتضاد وغدیر از زیرمجموعه های #وغدیر ۵۸۹۵ میلیارد ریال سود خالص در ۶ماهه داشت

۰۹:۵۰:۵۹ وزیر صمت: در تولید تراکتور به جایی رسیده‌ایم که تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند

۰۹:۵۰:۵۶ فملی در گزارش فروردین ماه مس مفتول را به نرخ ۵,۰۳۹,۱۴۹,۳۲۶ ریال به ازاء هر تن فروخته.

۰۹:۴۹:۴۳ حقیقتا انتظار ما از غپینو کمی بیشتر بود

۰۹:۴۹:۳۶ شپلی هم  صف خرید  شد

۰۹:۳۳:۰۶ با پایان تست سرد ، رفع مشکلات و نواقص ، مستندات لازم جهت صدور پروانه بهره برداری زیست پالایشگاه کرمانشاه تامین شد و بر اساس برنامه  از ۱۶ اردیبهشت ماه تست گرم زیست پالایشگاه کرمانشاه آغاز خواهد شد.

۰۹:۳۱:۲۳ عرضه ها ارام ارام از راه میرسند

۰۹:۲۱:۳۱ طبق برخی خبرها و شنیده ها موضوع اعتبار که فشار زیادی به بازار آورده بود در حال اصلاح و بهبود است .
بانک ملی بخشنامه اعطای اعتبار به کارگزاری‌ها را اصلاح کرد
طبق بخشنامه جدید:
۵ برابر مانده جاری کارگزاری نزد بانک ملی با نرخ ۲۳ درصد و ۳ برابر مانده جاری با نرخ ۲۰ درصد خواهد بود

۰۹:۲۰:۳۸ وضعیت نمادها در این لحظه۵۱ درصد مثبت   – ۴۹ درصد منفی

۰۹:۱۸:۵۳ بازار منفی نیست ولی مثبت  قوی هم  نیست  فعلا در جا میزند

۰۹:۱۸:۴۸ نفت کم  شده است

۰۹:۱۶:۲۶

وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت:
🔹بعد از اینکه ایران پاسخ موشکی به رژیم صهیونیستی داد، بعضی از رسانه‌ها و کانال‌های تلگرامی صحبت از افزایش نرخ ارز می‌کردند.

🔹در آن زمان عده‌ای از نرخ دلار بالای ۱۰۰ هزار تومان صحبت می‌کردند و به دنبال افزایش نارضایتی بین مردم بودند.

🔹با تدبیر بانک مرکزی رشد نرخ ارز نه تنها متوقف شد، بلکه احتمال بازگشت نرخ ارز به کانال‌های قبلی تقویت شد.

🔹امیدواریم که نرخ ارز تا کریدور ۵۰ هزار تومان هم کاهش یابد.

۰۹:۱۴:۵۲ فسدید و وسدید  کمی صف خرید هستند

۰۹:۱۳:۳۸

مقایسه صندوق‌های اهرمی + ضریب موثر
در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

ضریب اهرم:
🔹 موج: ۱,۳۵
🔹 جهش: ۰,۹۹
🔹 شتاب: ۰,۹۶
🔹 توان: ۰,۸۶
🔹 اهرم: ۰٫۵۲

۰۹:۱۲:۱۳ دلار  نیما ۴۱۳۷۶۶

۰۹:۱۰:۲۷ بازار مثبت  شده ولی سعی کنید در مثبت اول وقت خرید نکنید

۰۹:۱۰:۱۶ بررسی اطلاعات مربوط به تامین ارز توسط بانک مرکزی، نشان‌دهنده رشد غیر متعارف گروه کالایی نظیر گوشت مرغ و گوشت قرمز دارد. بررسی تحلیلی گزارش اطلاعات مربوط به تامین ارز توسط بانک مرکزی بابت واردات در سال۱۴۰۲در مقایسه با سال۱۴۰۱ نشان‌دهنده رشد غیر متعارف گروه کالایی نظیر گوشت مرغ و گوشت قرمز است. بر اساس این گزارش ارز تامین‌شده بابت گوشت قرمز در سال۱۴۰۲ نسبت به سال۱۴۰۱ به میزان ۲۶۴درصد و بابت گوشت مرغ به میزان ۱۰۴۰درصد نسبت به سال۱۴۰۱ دارای رشد نامتعارف نسبت به گروه کالایی و زنجیره ارزش اعلام‌شده توسط وزارت صمت و جهاد بوده است. ذکر است که گزارش تحلیلی منابع و مصارف ارزی سال۱۴۰۲ توسط دیوان محاسبات کشور برای بهره‌برداری متولیان نظام برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیران اقتصادی منتشر شده است. / دیوان محاسبات کشور

۰۹:۱۰:۱۱

رشد قیمت سیمان در پی افزایش تقاضا
دنیای اقتصاد : براساس رویه هر سال با آغاز فصل بهار و افزایش نسبی ساخت‌وسازها تقاضا برای مصالح ساختمانی، به‌ویژه سیمان، افزایش می‌‌‌یابد و از این رو میزان رقابت برای این محصول نیز روند صعودی به خود می‌گیرد که این امر موجب افزایش ۵.۴درصدی میانگین موزون قیمت سیمان در بازار صنعتی شده است. بررسی معاملات سیمان در بازار صنعتی بورس‌کالای ایران نشان می‌دهد که با آغاز فصل گرما میزان ساخت‌وساز مسکن نیز به طور نسبی افزایش می‌‌‌یابد و از این‌رو تقاضا برای سیمان نیز روند صعودی به خود می‌گیرد و در ادامه افزایش قیمت انواع سیمان در سال جدید را پی خواهد داشت.
بررسی تالار صنعتی و معدنی بورس‌کالای ایران نشان می‌دهد که در بازه زمانی ۸ تا ۱۱اردیبهشت‌ماه حدود یک‌میلیون و ۵۰۶‌هزار و ۶۶۱تن انواع سیمان عرضه شد که با ثبت تقاضای ۱.۱درصدی نسبت به عرضه در نهایت یک‌میلیون و ۲۸۳‌هزار و ۳۰۳تن سیمان با میانگین قیمت موزون یک‌هزار و ۷۷تومان به ازای هر کیلوگرم به فروش رسید. میزان تقاضا برای سیمان‌‌‌های عرضه‌شده نیز یک‌میلیون و ۷۱۵‌هزار و ۴۲۳تن به ثبت رسید که به طور کلی ۸۵‌درصد از انواع سیمان مورد معامله قرار گرفت.

همچنین بررسی تالار صنعتی کالای ایران در بازه زمانی اول تا چهارم اردیبهشت‌ماه نشان می‌دهد که در مدت مورد بررسی یک‌میلیون ۵۴۹‌هزار و ۵۰۷تن انواع سیمان در این بازار عرضه شد که با استقبال یک‌میلیون و ۶۱۲‌هزار و ۹۰۶تنی مواجه شد و در نهایت یک‌میلیون و ۲۸۱‌هزار و ۴۴۸تن با میانگین قیمت موزون یک‌هزار و ۱۸تومان به ازای هر کیلوگرم مورد معامله قرار گرفت. مقایسه آمار معاملات هفته جاری با هفته گذشته نشان می‌دهد که در هفته جاری میانگین قیمت موزون سیمان رشد ۵.۴درصدی داشته است و با توجه به آغاز فصل ساخت‌وساز میزان تقاضا برای این محصول معدنی حدود ۶‌درصد افزایش داشته است. این در حالی رخ می‌دهد که میزان عرضه سیمان در تالار فیزیکی بورس‌کالا در هفته جاری نسبت به هفته گذشته ۳درصد کاهش داشته است. افزایش تقاضا و میزان رقابت با آغاز فصل بهار موجب صعودی شدن قیمت سیمان شده است، از این‌رو تولیدکننده‌‌‌ها تا حدودی از عرضه محصول خود امتناع کردند. با وجود این در معاملات هفته جاری ۸۵‌درصد از انواع سیمان عرضه‌شده به فروش رسید.

کمبود نقدینگی و صادرات؛ دو چالش سیمانی‌‌‌ها
با آغاز فصل گرما تولیدکننده‌‌‌ها و فعالان سیمانی با چالش‌‌‌های جدیدی مواجه می‌‌‌شوند که آغاز محدودیت و قطعی برق در این فصل‌‌‌ها موجب تعطیلی یا کاهش ساعت کاری واحدهای تولیدی می‌شود. با توجه به این موضوع و طبق روال سال‌های گذشته، فعالان این صنعت در ماه‌‌‌های ابتدایی سال با تمام ظرفیت خود سیمان تولید می‌کنند و به طور نسبی میزان عرضه در بورس‌کالا و بازار آزاد در ماه‌‌‌‌‌‌ پایانی سال گذشته و همچنین دوماه ابتدایی سال جدید نسبت به سایر فصل‌‌‌ها بیشتر است. موضوع کمبود نقدینگی و صادرات از دیگر چالش‌‌‌های اساسی این صنعت به حساب می‌‌‌آیند؛ چراکه به عقیده بسیاری از صنعتگران و فعال این حوزه و براساس آمار سال گذشته، ظرفیت اسمی تولید سیمان سالانه ۹۰میلیون تن برآورد شده و این در حالی است که نیاز داخلی با ۶۰میلیون تن سیمان تامین می‌شود و ۳۰میلیون تن مازاد باید از طریق صادرات به فروش برسد.
مشکلی که در این میان مطرح می‌شود محدودیت کشورهای مقصد برای فروش است؛ چراکه صنعتگران ایران بازارهای قدیمی عراق و افغانستان را به دلیل مسافت و مسائل سیاسی از دست داده‌‌‌اند و فقط کشورهای حوزه CIS از مقاصد مهم و اصلی برای صادرات کلینکر ایران محسوب می‌شوند. در نتیجه با وجود محدودیت صادرات، در کشور مازاد کلینکر وجود دارد و صنعتگران از این میزان مازاد برای جبران تولید در فصل زمستان و تابستان با وجود محدودیت‌های برق و گاز استفاده می‌کنند. صنعت سیمان در فصل تابستان با بحران قطعی برق و در فصل سرما با محدودیت گاز همراه است.

یکی دیگر از معضلات صنعت سیمان، تفاوت قیمت این محصول در بازار آزاد و بورس‌کالاست؛ چراکه تولیدکننده‌‌‌ها محصول خود را در بازار آزاد باید با قیمت پایه عرضه کنند که نسبت به قیمت عرضه در بورس‌کالا رقمی پایین‌‌‌تر است. با این حال قیمت پایه رقم منطقی به نظر می‌رسد و از این رو تولید برای صنعتگر صرفه اقتصادی خواهد داشت تا با برقراری تعادل در فروش داخلی و صادراتی و انبار کردن کلینکر بتواند چرخ صنعت سیمان را همواره در حال حرکت نگه دارد

۰۹:۰۹:۲۴ خبر مهم و جالب

۱۰ انجمن بزرگ تولیدی کشور در نامه به رهبر معظم انقلاب: بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌

🔹 ۱۰ انجمن بزرگ تولیدی کشور در نامه ای به رهبر معظم انقلاب از سیاست های بانک مرکزی در حوزه سرکوب نرخ ارز صادرات و انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی انتقاد کردند و خواستار واقعی‌سازی نرخ ارز در سامانه نیما مبتنی بر نرخ شناور مدیریت شده نص صریح قانون شدند؛ انجمن های فولاد، پتروشیمی، پالایش نفت، سنگ آهن، پلیمر، آلومینیوم، سرب و روی، مس، نساجی و صنعت کفش ایران این نامه را به رهبری نوشته اند./فرا‌ اقتصاد

۰۹:۰۹:۱۷ صبح  شما عزیزان بخیر و شاددی

۰۹:۰۹:۰۹ سلام  ببخشید از تاخیر

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم