لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

شهریور ۱۱, ۱۳۹۹

 

 

 

 

۱۰:۴۰:۳۴ په  بنویسیم  واقعا  پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم  …

۱۰:۳۱:۱۲ مادیرا هم  بالاخره  شل کرد و صف فروش شد

۱۰:۳۰:۳۷ خودرویی ها در بازار صف عجیبی را دارند

۱۰:۲۴:۰۰ دلار صرافی ملی ایران: ۲۲۹۰۰ تومان

۱۰:۲۳:۵۴ قیمت کود برای سال زراعی جدید چند برابر گران شد

دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی مازندران:
?زمانی که دولت قیمت نهاده های تولید را مانند کود شیمایی برای سال زراعی جدید چند برابر گران کرده است دیگر نباید محصولات کشاورزان را نیز قیمت گذاری کند.

۱۰:۱۸:۵۷ در عرضه اولیه بپیوند ۵ میلیون و ۵۷۰ هزار و ۹۸۱ کد شرکت کردند به هر کد ۷۸ سهم رسید

۱۰:۱۵:۵۰ بورس بازی‌های عجیبی داره. اول سعی میکنه در تو عشق دلبستگی ایجاد کنه و عاشقش بشی بعد هم سعی میکنه بهت بفهمونه که دلبستگیِ و عشق تو اشتباهه …
آنگاه با پشیمانی از بورس خارج می شوی.
علت این که از هر ۱۰۰ نفر ۸۰ نفر از بازار سهام با زیان خارج می شوند و دیگر به بازار بر نمی گردند همین است. اول کشکی عاشقش می شوند و سپس ازش متنفر می شوند.
ماندن برای همیشه در بازار سهام به عنوان یک فعالیت همیشگی کار هر کسی نیست.
کار افرادی است که بی دلیل و سریع عاشق نمی شوند. کار سهامدارانی است که عاقلانه عاشق می شوند و بدلیل عقلانیت تا پایان عمر پای عشق عقلایی شان می مانند.
اما کسانی که خیلی زود و بدون عقلانیت عاشق بازار سهام می شوند خیلی زود هم از بازار سهام متنفر شده و از آن خارج می شوند.
ما عاشق بازار سهام هستیم و عاشق آن می مانیم. اما با عقلانیت.

۱۰:۱۱:۵۴ دلار خیلی راحت در حال نزدیک  شدن به  ۲۵ است

۱۰:۰۸:۳۹ پاسخ خواجه نصیری به شایعات و تهمت ها

?سهامداران حقیقی بیشترین معاملات را در بورس دارند

?نائب رئیس هیئت مدیره بورس تهران گفت: بر اساس آمار واطلاعات موجود از ابتدای سال تا پایان مرداد ماه جاری بیش از ۶۰ درصد معاملات چه در سمت خرید و چه در سمت فروش مربوط به اشخاص حقیقی بوده است.
?محمودرضا خواجه نصیری افزود: بطورکلی نقش اشخاص حقیقی طی سال ۹۹ در بازار سرمایه بیش از حقوقی ها بوده است.
?وی اظهارداشت: در تمامی بازارهای سرمایه متمرکز بین ۲۰ تا ۳۰ درصد سهام شناور آزاد شرکت ها در دست مردم است و بازار سرمایه ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست.
?وی ادامه داد: سهم ۳۰ تا ۴۰ درصد افراد حقیقی طی سال های گذشته در معاملات بازار سرمایه اکنون به ۶۰ تا ۷۰ درصد ارزش معاملات چه در سمت خرید و چه در سمت فروش رسیده است.
?نائب رئیس هیئت مدیره بورس تهران گفت: بخش زیادی از سهامی که در اختیار حقوقی هاست جنبه مدیریتی دارد در معاملات جاری روزانه بازار اصلا ورود پیدا نمی کند.
?خواجه نصیر گفت: بخش تعیین کننده بازار همان ۲۰ درصد سهام شناور آزاد است که در آن ۲۰ درصد سهام شناور آزاد گردش معاملات اشخاص حقیقی از ابتدای سال جاری تا پایان مرداد ماه ۶۰ تا ۷۰ درصد بوده است.
?وی یادآورشد: گفته می شود ۹۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی وارد بازار سرمایه شده این همان نقدینگی که حقیقی ها وارد بازار کرده اند.

۰۹:۵۸:۱۱  پارسان هم  به نظر منفی باز شود

۰۹:۵۱:۱۸ ورود خودرو به بورس منتفی شدرئیس شورای رقابت با اعلام این‌که ورود خودرو به بورس رای نیاورده و فعلا منتفی شده است، گفت: تا وقتی که عرضه تا این حد محدود است ورود خودرو به بورس نه تنها نمی‌تواند مشکل بازار آن را حل کند بلکه ممکن است با توجه به حجم گسترده تفاضا، قیمت‌های بالاتری در بورس کشف شود.

۰۹:۵۱:۱۵ فولاد، فملی، فخوز هم متعادل هستند ولی این نمادها نیز با توجه به جو بازار از اصلاح قیمت در امان نیستند!

۰۹:۴۸:۲۱ شبندر تمایل به تعادل دارد ولی سایه صف‌های فروش شپنا و شتران در این سهم فشار فروش ایجاد کرده است؛ فعلا متعادل‌ترین نماد پالایشی شبندر می‌باشد که حقیقی‌ها در خرید آن مشارکت بیشتری دارند.

۰۹:۴۵:۵۲ به اطلاع می رساند،نماد معاملاتی شرکت های گروه گسترش نفت و گاز پارسیان(پارسان)، بین المللی توسعه ساختمان(ثاخت)با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب و حق تقدم شرکت بین المللی توسعه ساختمان(ثاختح)با توجه به بازگشایی نماد اصلی با محدودیت نوسان قیمت آماده انجام معامله می باشند.

۰۹:۴۰:۰۷ نمیدانیم چه  بنویسیم  فعلا  کف برخی سهم هانشتند ولی بازی همچنان منفی وپیش می رود

۰۹:۳۱:۱۳ شستا ۲۰۰۰ هزار میلیارد ریال ارزش خود را از دست داد!

در حالیکه ارزش بازار #شستا تا همین یک‌ماه پیش به بیش از ۵۰۰۰ هزار میلیارد ریالی رسیده بود، با ریزش شدید بازار سرمایه، نزدیک به ۲۰۰۰ هزار میلیارد ریال ارزش این هلدینگ بر باد رفته است.

بسیاری از سهامداران معتقدند، رشد شارپی قیمت سهام شستا، باعث هم‌افزایی در کلیت بازار نشد ولی اینک یکی از صف‌های فروشی است که باعث ایجاد جو فروش در کل بازار شده است.

فعالان و سهامداران بازار سرمایه انتظار داشتند، دولت، وزارت اقتصاد و رفاه و همچنین سازمان بورس، برنامه مدونی برای بازارگردانی و یا متعادل سازی در چنین شرایطی برای این غول بورس پیش‌بینی کرده باشند که فعلا خبری از آن نیست!/tsepress

۰۹:۳۰:۰۷ به نظر صف شپنا  شستا و برخی بانکی و  خودرویی ها  بیشتر در چشم  بازار است

۰۹:۲۷:۴۱ کگل کمی بهتر شده است

۰۹:۲۴:۱۱ صف فروش فولاد جمع شد

۰۹:۲۳:۵۹ ارزش صف فروش ها ۱۸۰۰۰ / ارزش معاملات ۱۹۰۰

۰۹:۱۷:۲۹ وهور واگذاری سهام شرکت گهر انرژی سیرجان

۰۹:۱۳:۱۳ نظاره گر یک  روز سخت هستیم

۰۹:۱۱:۳۴ صف فروش خودرو رقم نسبتا ناچیز ۴۰۰ میلیارد تومانی است اما مدیران این شرکت‌ حاضر به حمایت از سهم خود نیستند

گویا استراتژی حضورشان در بازار یک طرفه است و فقط فروش و خارج کردن پول را بلد هستند

مشکل از آنجایی آغاز می‌شود سایر صندوق‌ها هم حاضر به حمایت نیستند و دلیل آن را این مساله اعلام می‌کنند که خودروسازها به جای حمایت به آنها می‌فروشند و استنباطشان این است که چرا باید منابعان را صرف خودروسازها کنیم

بنابراین باید سهامداران این شرکت‌ها که کم هم نیستند به مدیران برای حمایت فشار بیاورند

نقش سرمایه‌گذاری سمند و سرمایه‌گذاری سایپا چیست؟ آیا بازارگردان نیستند؟ اگر نیستند چرا این دارایی‌ها را واگذار نمی‌کنند

۰۹:۰۴:۲۷ منفی های فملی شرایطش خوب است

۰۹:۰۳:۴۱ فولاد  فملی فخوز کاوه را خوب میخرند

۰۹:۰۳:۳۲ بازار فعل منفی اما پر حجم اغاز کرده است

۰۹:۰۳:۰۳ حجم  بازار امروز بد نیست و خوب است

۰۹:۰۱:۰۱ فعلا  جو  منفی اغاز شده است

۰۹:۰۰:۰۶ بازار اغاز شد  به نظر تمایل به  جمع کرئن صف ها زیاد است

۰۸:۵۲:۵۱ به گزارش ایبِنا، علیرضا ناصر پور در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما گفت: بانک اقتصاد نوین به عنوان نخستین بانک، املاک مازاد خود را از طریق بورس کالا به فروش می‌رساند. وی ادامه داد: دو عرضه در بندرعباس و کرمان است که عرضه اول در هرمزگان ملک به قیمت ۱۸۵ میلیارد ریال که در تاریخ ۲۵ شهریور ماه و دو ملک تجاری به صورت یکجا در استان کرمان به قیمت پایه ۴۸ میلیارد ریال در تاریخ ۲۶ شهریورماه به فروش می‌رسد.

وی بیان کرد: اطلاعیه عرضه و مهلت بازدید از ملک در روز گذشته منتشر شده و افراد حقیقی و حقوقی می‌توانند در این عرضه شرکت و ملک را خریداری کنند. ناصر پور بیان کرد: افراد می‌توانند با مراجعه به کارگزاری بورس کالا کد بورسی دریافت کنند و اقدام به خرید ملک کنند.

شایان ذکر است، براساس اطلاعات مندرج در اطلاعیه عرضه، شرایط پرداخت این عرضه‌ها به صورت ۹۵ درصد نقد به حساب‌های عملیاتی شرکت بورس کالای ایران و ۵ درصد چک همزمان با مبایعه نامه به تاریخ تنظیم سند رسمی در دفترخانه اسناد رسمی بوده و مهلت واریز بخش نقدی ۱۰ روز کاری بعد از تاریخ معامله تاپایان ساعت اداری در نظر گرفته شده است.

۰۸:۴۸:۲۹ دیروز غشهداب و سامان بدون محدودیت بازگشایی و با ۲۵-۳۰ درصد منفی بازگشایی شدند.
امروز صف خرید هستند.

۰۸:۴۳:۴۹ تا این لحظه ۸:۴۱ (پیش گشایش ):

▪️تعداد ۶۷ نماد به ارزش ۱,۸۶۲ میلیارد تومان #صف_خرید دارند و

▪️تعداد ۴۷۵ نماد به ارزش ۱۱٫۸۰۴ میلیارد تومان

۰۸:۴۰:۳۹ جالب است  صف فروش وحشتناکی در بازار نداریم فقط شستا کمی چالش افرین است

۰۸:۳۳:۲۹ مکرون: تا ۱۵ روز دیگر دولت جدید در لبنان تشکیل می‌شود

رئیس جمهور فرانسه:

? طرف‌های سیاسی در لبنان توافق کردند تا ۱۵ روز آینده دولت جدید را تشکیل دهند.

? ما وظیفه‌ای نداریم که در لبنان دولت تشکیل دهیم و این امر وظیفه گروه‌های سیاسی این کشور است.

? ما هرگز چک سفید امضا به طرف لبنانی نخواهیم داد. طرف‌های سیاسی در لبنان باید به تعهدات خود عمل کنند و در آن صورت ما نیز به وعده‌های خود پایبند خواهیم بود.

? نقشه راهی که ترسیم شده است شامل، اصلاحات در نظام بانکی و بانک مرکزی لبنان می‌شود. جامعه جهانی وعده داده است با ارائه کمک‌های مالی از روند اصلاحات در لبنان حمایت کند. با این حال، اگر طرف‌های لبنانی به وعده‌های خود عمل نکنند، تبعات آن را خواهند دید.

۰۸:۲۳:۴۷ وپارس بانک پارسیان درنظر دارد از طریق عامل فروش نسبت به فروش ملک خیابان پیرورزی ، جنب ایستگاه مترو نبرد به شماره پلاک ثبتی ۴۴۷۶/۱۷۴۵۹۹ اقدام نماید.

۰۸:۲۱:۵۸ قیمت نفتا در معاملات امروز با ۴٫۷۲ دلار رشد به ۳۹۳٫۱۳ دلار در هر تن رسید.

۰۸:۲۰:۴۰ دلار نیمایی ۲۰٫۰۷۵ – ۲۱٫۱۴۶ تومان – دلار نیما بر اساس یورو ۲۱٫۴۰۰ تومان – دلار آزاد ۲۴٫۳۴۰ تومان

۲) در بورس کالا، گالوانیزه مبارکه ۱۶٫۵۹میلیون تومان هر تن- ورق سرد ۱۴میلیون تومان – مس کاتد ۱۳۱٫۱میلیون تومان – شمش روی ۴۸٫۹میلیون تومان – شمش آلومینیوم ۴۱میلیون تومان – اسلب ۸٫۴۲میلیون تومان – معاملات شمش در بورس کالا انجام نشد و باعث شد تا قیمت ها در بازار آزاد تقویت شود چون سیگنال گرفتند که تقاضا بسیار قوی است.

۳) با انتشار اطلاعیه فروش سه ملک شامل یک قطعه زمین و دو باب واحد تجاری از سوی بانک اقتصاد نوین، فروش املاک مازاد بانک‌ها در بورس کالای ایران کلید خورد.

۴) پارسان ۱۰۰۰ میلیارد تومان اوراق ۱۶درصد منتشر می کند تا صرف اجرای بخشی از پروژه ۱۲۰ هزار بشکه ای میعانات گازی ستاره سبز سیراف شود.

۵) وزارت اقتصاد ۵۰۰میلیارد تومان اوراق ۱۸درصد با موعد پرداخت هر شش ماه پذیره نویسی می کند.

۶) افق در خصوص همکاری های تبلیغاتی خود با صدا و سیما شفاف سازی کرده و اثرات سود و زیانی آن را نیز افشا نموده است.

۷) کترام افزایش نرخ گرفت.

۸) دقاضی افزایش سرماهی از آورده می دهد.

۹) بپیوند، مالک نیروگاه سیکل ترکیبی قم است که این نیروگاه در سال ۱۳۷۲ ساخته شده و سهم ۱.۲ درصدی از تولید برق کشور را به خود اختصاص داده است. شرکت‌های نفت بهران، برق و انرژی صبا و تولید نیروی مرکزی صبا سهامدار شرکت هستند.

۱۰) شرکت های سرمایه گذاری استانی عدالت از کرمان، رضوی، همدان و اصفهان درج نماد شدند.

۱۱) بانک گردشگری به جای مطالبات سوخت شده توانسته ۳۰٫۱درصد شرکت پرستیژلند ایران را تملک کند که اثر سود و زیانی مهمی دارد.

۱۲) رئیس سازمان بورس، می گوید “یکی از اعضای شواری عالی بورس به عنوان نماینده ویژه انتخاب شده تا پیگیر موضوع بازگشایی نماد و رفع مشکل کنتورسازی ایران باشد تا هرچه سریعتر، نماد این شرکت در بورس بازگشایی شود.

۱۳) یک فرد مطلع می گوید “جلسه شورای بورس تصمیم مشخصی برای کنترل هیجان فروش بازار نداشت اما ۳۰ سهم بزرگ، از امروز دور جدیدی از حمایت های حقوقی را شاهد خواهند بود.”

۱۴) طرح‌های توسعه‌ای شرکت سنگ آهن گهرزمین شامل دو خط کنسانتره و یک خط گندله است. همچنین این شرکت در زمینه آهن اسفنجی نیز به دنبال اخذ مجوزهای لازم است تا بتواند پروژه آهن اسفنجی را نیز در این مجموعه راه‌اندازی کند.

۱۵) مدیر بازرگانی شرکت پلیمر آریاساسول می گوید که از محصول جدید این شرکت استقبال بسیار خوبی شده است.

۱۶) رشد اقتصادی ایران با نفت در فصل بهار امسال منفی ۳.۵ و بدون نفت نیز منفی ۱.۷ درصد بوده است.

۱۷) امروز رئیس مجلس از پروژه پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس در شهرستان بهبهان بازدید می کند.

۱۸) روز گذشته ارزش معاملات ۱۰همت (هزار میلیارد تومان) و خروج پول حقیقی ۱٫۴همت بوده است. توجه حقیقی به فلزات بود و عرضه ها روی گروه بانکی.حقیقی ها فملی فخوز کاوه خریدند، حقوقی ها وگردش تجارت، اخابر، خبهمن را حمایت کردند.

۱۹) شمش فولاد در چین به ۵۱۵ دلار رسید. سنگ آهن ۱۲۴٫۶دلار هر تن.

۲۰) شاخص مدیران خرید خصوصی چین در ماه آگوست به بالاترین سطح ۹ سال اخیر یعنی ۵۳٫۱ رسید.

۲۱) در ماه جولای سال جاری میلادی چین برای دومین ماه متوالی واردات کننده خالص فولاد شد. این در حالی بود که تولید فولاد خام آن ۹ درصد رشد سالانه داشته و تقاضای فولاد ساختمانی و پروژه های زیرساختی مطلوب بود.

۲۲) قیمت اتیلن CFR جنوب شرق آسیا به ۶۹۵ دلار هر تن رسید.

۲۳) قیمت PVC در بازار جهانی گارد صعودی گرفته است.

۲۴) قیمت های PET در بورس کالا شدیدا صعودی است.

۲۵) قیمت نفتا با رشد ۷٫۲۷ دلاری به ۳۸۸٫۴۲ دلار در هر تن رسید.

۲۶) امیر صباغ می گوید “روند تضعیف دلار آمریکا همزمان با عملکرد فوق العاده PMI تولید چین که بالاترین سطح ۸ سال اخیر است، از عوامل صعود قیمت روی به اوج ۱۴ ماه اخیر است.

۲۷) امیر صباغ می گوید طبق محاسبات موجود سال آینده بر درآمد ارزی فملی ۴۰۰میلیون دلار افزوده می شود که علت آن راه اندازی بخشی از طرح های توسعه ای است.

۲۸) مهرداد کریمخانی می گوید “روز سه‌شنبه دلارآمریکا به کمترین ارزش ۲۸ ماه اخیر خود کاهش یافت که دلیل آن سیاست جدید فدرال رزرو برای افزایش نرخ تورم بود. همین امر باعث شد که اکثر سرمایه‌گذاران مبادرت به فروش دلار نمایند چرا که افزایش تورم در اقتصاد آمریکا به معنای کاهش بیش از پیش ارزش دلار خواهد بود.”

۲۹) مهرداد کریمخانی می گوید “قیمت نفت‌خام امروز با رشد مواجه شد که مهمترین دلیل آن، سقوط مستمر ارزش دلار بود چرا که باعث شد بخشی از سرمایه‌گذاران با خروج از دلار، به سمت دارایی‌های ریسکی‌تر حرکت نمایند. البته داده‌های اقتصادی از چین نیز بر رشد قیمتی دلار موثر بود.”

موفق باشید. ۱۲ شهریور ۱۳۹۹

۰۸:۱۴:۳۹ تولید نفت اوپک در ماه اوت که مرحله دوم توافق کاهش تولید اوپک پلاس به اجرا درآمد و محدودیت عرضه این گروه تسهیل شد، حدود یک میلیون بشکه در روز افزایش یافت.

۰۸:۰۷:۳۲  افق به استناد ماده ۱۶ مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در بورس اوراق بهادار تهران به اطلاع می‌رساند با توجه به ابهامات موجود در اطلاعات با اهمیت منتشر شده توسط ناشر، نماد معاملاتی حداکثر به مدت ۲ روز کاری متوقف می گردد.
بدیهی است ناشر موظف به رفع ابهامات موجود در اطلاعات با اهمیت منتشر شده می باشد.

۰۸:۰۵:۵۵ بیانیه پایانی شانزدهمین نشست کمیسیون مشترک برجام؛ آمریکا نمی‌تواند فرایند بازگشت تحریم‌ها را آغاز کند

?بیانیه پایانی هماهنگ‌کننده شانزدهمین نشست کمیسیون مشترک برجام عصر سه‌شنبه منتشر شد که در آن اعضا تاکید کردند که آمریکا نمی‌تواند فرایند بازگشت تحریم‌های ملل متحد تحت قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت را آغاز کند.

در بیانیه رئیس نشست کمیسیون مشترک برجام آمده است:

۱. نشست کمیسیون مشترک برجام در تاریخ ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ در وین برگزار شد. بر اساس برجام، کمیسیون مشترک مسئولیت نظارت بر اجرای این توافق را بر عهده دارد. این نشست به ریاست خانم هلگا اشمید، دبیرکل سرویس اقدام خارجی اتحادیه، به نمایندگی از طرف آقای جوزپ بورل نماینده عالی اتحادیه اروپایی، و با حضور نمایندگان چین، فرانسه، آلمان، فدراسیون روسیه، انگلیس و جمهوری اسلامی ایران، در سطح معاونین وزرای خارجه/ مدیران سیاسی برگزار شد.

۲. تمامی اعضاء، با یادآوری اینکه برجام یک عنصر کلیدی از ساختار عدم اشاعه جهانی است که توسط قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت ملل متحد نیز تایید شده است، بر اهمیت صیانت از این توافق تاکید کردند. اجرای کامل توافق از سوی تمامی طرف‌ها دارای اهمیت اساسی است.

۳. در پرتو مباحث مطروحه اخیر در شورای امنیت ملل متحد در نیویورک در خصوص تلاش برای بازگرداندن تحریم‌های ملل متحد که قبلا لغو شده‌اند، اعضاء تاکید دوباره کردند که آمریکا در تاریخ ۸ می ۲۰۱۸ به صورت یکجانبه، توقف مشارکت خود در برجام را اعلام کرد و از آن پس، در هیچ یک از فعالیت‌های مرتبط با برجام مشارکت نداشته است. اعضاء مجددا تاکید کردند که بنابراین آمریکا را نمی‌توان یک دولت عضو برجام محسوب کرد. در این رابطه، اعضاء همچنین بیانیه‌ها و مکاتبات مختلف قبلی خود با شورای امنیت ملل متحد در این خصوص، از جمله بیانیه مورخ ۲۰ اوت ۲۰۲۰ نماینده عالی اتحادیه اروپایی در ظرفیت هماهنگ کننده برجام که بیان می‌کند آمریکا نمی‌تواند فرایند بازگشت تحریم‌های ملل متحد تحت قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت را آغاز نماید، مجددا تایید کردند.

۴. اعضاء، از بیانیه مشترک ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مورخ ۲۶ اوت ۲۰۲۰، که اجرای آن آغاز شده است، استقبال کردند. در همین زمینه، آن‌ها نقش مهم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به عنوان تنها سازمان بین‌المللی مستقل و بی‌طرف مسئول راستی‌آزمایی و نظارت بر تعهدات عدم اشاعه هسته‌ای را یاداور شدند.

۵. کمیسیون مشترک موضوعات هسته‌ای و همچنین رفع تحریم ها ذیل برجام را مورد توجه قرار داد. کارشناسان به بحث در خصوص تمامی موضوعات مورد نگرانی‌ ادامه خواهند داد.

۶. اعضاء مجدداً اهمیت پروژه‌های عدم اشاعه هسته‌ای، بویژه، پروژه مدرن‌سازی راکتور اراک و پروژه ایزوتوپ‌های پایدار در فردو را تکرار کردند. با عنایت به آثار و عواقب بالقوه تصمیم آمریکا در ماه می برای پایان دادن به اسقاطیه‌های مرتبط با پروژه اراک، اعضاء حمایت قاطع و مسئولیت جمعی خود برای ادامه این پروژه را تکرار کردند.

۷. این نشست در فضای متاثر از شیوع ویروس کرونا برگزار شد. اعضاء، با تمامی کشورهایی که از این بیماری متاثر شدند، در تلاش‌هایشان برای مقابله با شیوع این بیماری اعلام همبستگی کردند. به دلیل محدودیت‌های مسافرتی، اخیراً امکان برگزاری نشست کمیسیون مشترک برجام فراهم نشده بود.

۰۸:۰۱:۲۹ کمالوندی: توافق اخیر با آژانس برد-برد است: سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: توافق اخیر فصل جدیدی در روابط ایران و آژانس رقم زده و پادمان پروتکل الحاقی و برجام سه قالب اصلی چارچوب روابط ما با آژانس است.
۱۰۱ فوتی کرونا در ۲۴ ساعت گذشته: دکتر لاری، سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۶۸۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۷۸۶ نفر از آنها بستری شدند. وی ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۷۶ هزار و ۸۹۴ نفر رسید. لاری گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۰۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۲۱ هزار و ۶۷۲ نفر رسید. سخنگوی وزارت بهداشت همچنین گفت: بر اساس آخرین اطلاعات کرونا در کشور، استانهای تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند.
سازنده دومین واکسن روسی کروناویروس نیز انتخاب شد: روس‌ها اعلام کردند که سازنده دومین واکسن کرونا ویروس این کشور انتخاب شده است. به گفته وزیر صنعت و تجارت روسیه، قرار است شرکت “بیوکاد”( Biocad) دومین واکسن کروناویروس روس‌ها را به تولید برساند. بنا به اعلام او، بیوکاد از مراحل اولیه تولید دومین واکسن کرونا روس‌ها برای انجام این کار انتخاب شده است. دومین واکسن کرونا ویروس روس‌ها در یک آزمایشگاه سابق تحقیقاتی سلاح‌های بیولوژی در سیبری که متعلق به شوروی بود، ساخته شده که هم‌اکنون یک موسسه ویروس‌شناسی پیشرو در جهان است. دومین واکسن روس‌ها که برای “کووید-۱۹” توسط مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی و زیست فناوری “وکتور”(Vector) ساخته شده است، “اپی‌واک‌کرونا” (EpiVacCorona) نام دارد.

۰۷:۵۸:۳۳ عراقچی: اعضای برجام تلاش آمریکا برای فعال کردن مکانیسم ماشه را بلا اثر دانستند

معاون وزیر امور خارجه:
یک بار دیگر همه اعضای برجام تاکید کردند که آمریکا را به عنوان کشور عضو برجام و مشارکت کننده به رسمیت نمی‌شناسند و تلاش این کشور در نیویورک برای فعال کردن مکانیسم ماشه را غیرقانونی و بلااثر دانستند.
اینستکس راه کار اروپایی بود الان دو سال است که از شروع این ایده گذشته و اولین تبادل مالی انجام شد و چندتای دیگر هم در دستور کار است.
اما واقعیت این است که بسیار کمتر از انتظارات ما موثر بوده و اروپایی‌ها هم این را قبول دارند./ عصرایران

۰۷:۵۵:۵۶ تفاوت نرخ تورم و گرانیمعاون اقتصادی و محاسبات ملی مرکز آمار ایران:
?️نرخ تورم نشان‌دهنده درصد تغییر متوسط قیمت کالاها می‌باشد ولی گرانی به سطح قیمت کالاها گفته می‌شود.

۰۷:۵۴:۴۹ S&P500 > 3500 !
NASDAQ > 12000

۰۷:۵۲:۱۳ صدای سهامدار:کجای دنیا ریزش ۴۰ یا ۵۰ درصدی اکثریت سهم‌ها‌، اسمش اصلاح است؟ با این وضعیت نوسان بازار، چگونه باید برای ماندن اعتماد کرد؟
/دنیای اقتصاد

۰۷:۴۸:۲۰ حاضران در نشست کمیسیون مشترک: آمریکا دولت عضو برجام نیست

?اعضای حاضر در نشست کمیسیون مشترک برجام با اشاره به خروج یکجانبه و اعلام توقف مشارکت آمریکا در برجام و اینکه این کشور بعد از آن در هیچ یک از فعالیت‌های مرتبط با برجام مشارکت نداشته، مجددا تاکید کردند که آمریکا را نمی‌توان یک دولت عضو این توافق محسوب کرد.
?تمامی اعضا با یادآوری اینکه برجام یک عنصر کلیدی از ساختار عدم اشاعه جهانی است که توسط قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت نیز تایید شده، بر اهمیت صیانت از این توافق تاکید کردند.
?اعضا از بیانیه مشترک ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، مورخ ۲۶ اوت ۲۰۲۰، که اجرای آن آغاز شده است، استقبال کردند.

۰۷:۴۸:۱۰ غبهنوش در ۳ ماهه ۴۷۵ ریال محقق کرده که ۱۴۱% از مدت مشابه بهتر است سهمی با ۳۴۴ میلیارد ریال سود عملیاتی و ۱۷۰ میلیارد ریال سود خالص .

۰۷:۴۷:۵۷ به دلیل افزایش تقاضا در چین؛
قیمت سنگ آهن در بالاترین سطح خود در ۶ سال گذشته

۰۷:۴۷:۵۳ بررسی خالص ارزش داراییها (NAV) هر سهم نفت و گاز پارسیان – پارسان در تاریخ ۱۱ شهریور ۱۳۹۹
پرتفوی بورسی:

ارزش روز پرتفوی بورسی شرکت ۱۴۳۰۸۹ میلیارد تومان و ارزش افزوده بورسی شرکت مبلغ ۱۳۶۰۲۰۰ می باشد.

مهمترین شرکتهای بورسی آن عبارتند از:پتروشیمی پردیس – پالایش نفت تبریز – پالایش نفت بندرعباس و پتروشیمی پارس.
پرتفوی غیر بورسی:
ارزش برآوردی پرتفوی غیر بورسی شرکت ۵۹۹۳ میلیارد تومان و ارزش افزوده بورسی شرکت مبلغ ۵۳۴۳۲ می باشد.
بدین ترتیب NAV هر سهم پارسان ۳۷۴۸۹ ریال و نسبت P/NAV روز شرکت ۷۶ درصد می باشد.
کانال تحلیلی پارسیس

۰۷:۳۴:۵۱ گروه شرکت‌ها : شنیده‌ها حاکی است در مبادلات روز سه‌شنبه ۱۱ شهریور ماه جاری، شمش فولاد به مرز ۱۰ هزار تومان (با احتساب مالیات ارزش افزوده) در هر کیلو رسید. فعالان بازار، افزایش نرخ دلار را عامل اصلی رشد قیمت آهن در بازار برشمردند.

۰۷:۳۰:۱۰ داده‌های رسمی دولتی نشان داد که اقتصاد هند در سه ماهه آوریل تا ژوئن با افت شدید هزینه‌کردهای مصرف‌کنندگان و شرکت‌ها تحت تأثیر پاندمی کرونا، با بدترین سقوط تاریخ خود روبرو شده و ۲۳.۹ درصد آب رفته است.

۰۷:۲۷:۱۹ فقط میتوان گفت چیزی جز امیدواری را نداریم و به امید روز بهتریم

۰۷:۲۷:۱۱ سلام  صبح  شما عزیزان  بخیرو شادی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم