جستجو در بتاسهم
نماد مورد نظرتان را وارد کنید
جستجو فقط میان:
زیر نظر مشاور سرمایه‌گذاری آوای آگاه
جستجو فقط میان:
چشم اندازبازارفردا دوشنبه ۲۷ مرداد ۹۹

چشم اندازبازارفردا دوشنبه ۲۷ مرداد ۹۹

نوید خاندوزی
مرداد ۲۶, ۱۳۹۹

چشم اندازبازارفردا دوشنبه ۲۷ مرداد ۹۹

حقیقت امر به  بازار خوش بین هستیم و نمیتوانیم  منفی بنویسیم . نمیدانیم  شاید هم  اشتباه میکنیم ولی اصلاح  بازار موج خبرها و تحولات  نرخ دلار نیما خبرهای رسیده از پالایشی ها عزم  امروز و فردای حامیان  بازار و … نشان میدهد بازار روزهای دشوار خود را پشت  سرگذاشته و فردا  و به  طور کلی از فردا  بازار میتواند  بهتر باشد حتی معتقدیم  اخر هفته نیز پالایشی و خودرویی ها متعادل می شوند  .

از دید ما امروز بازار را خوب خریدند و حتی بازگشایی شستا نیز نشانه این  بود که  بازار روی لیدرهای خود هم اصلاح خوبی کرده و میتواند  با یک  روند خوب و مثبت شرایط خوبی در پیش بگیرد . فردا  کار جمع و جور کردن  بازار هم  اسان تر است  نیمه اول انرژی کمتری را می شود گذاشت و در نیمه دوم  با خبرها و جریان مالی بازار رذ هدایت کرد  .

دیروز با پذیرش ریسک های متعدد توصیه به خرید کردیم و امروز هم  بازهم معتدقیم خرید در منفی ها می تواند  جالب باشد باار فضای خوبی را دارد و به نظر این  شریاط خاصی که داریم می تواند فردا  به نوعی با یک حجم قوی از خرید و شرایط نموداری و فضای جمع اوری سهم ها  پایان  گرفته و فاز بهتری را شکل بدهد  .

توصیه  قطعی ما  به عدم  فروش و توصیه همراه  با  ریسک  به خرید در برخی سهم های بنیادی است  . سهم های فولادی گروه  معادن  بانکی ها و برخی تک سهم ها می تواند  جالب باشد

فردا در نوبت اول به نظر گروه  بانک و شاید کمی خودرو  و معادن و برخی تک سهم ها  بیشتر در کانون توجه هستند  گروه پتروشیمی نیز فردا  روز خوبی را دارد و قطعا  فردا میتواند نوبت اول جهت دهنده نوبت دوم  باشد . نکته مهم  برای بازار فردا این است که جمع و جور شدن  بازار یک بحث است و این که متعادل بماند  بحث دیگر اگر بازار از منفی به مثبت  رفته و در تعادل و مثبت  بماند  یک  سیگنال  بسیار قوی برای بازار است و اگر برعکس ان  باشد  یعنی منفی اغاز کند و دوباره  صفوف به جای جمع  شدن  پهن  شوند  فشار فروش روزهای بعد  سنگین تر می شود فردا در کل روز حساس و پیش بینی میکنیم  روز خوبی برای بازار باشد  .

امیدواریم  …

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم