اخبار بازار امروز …

شهریور ۱۴, ۱۳۹۶

خبر

اخبار بازار امروز …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۲۶   امروز خبرها  کمتر است  …

نیکی هیلی، نماینده آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد در جلسه اضطراری درباره کره‌شمالی خاطرنشان کردپیونگ‌یانگ ملتمسانه جنگ را گدایی می‌کند. آمریکا به دنبال جنگ نیست اما زمان آن فرا رسیده است که از تمام روش‌های دیپلماتیک خود قبل از این که خیلی دیر شود، استفاده کنیم.

۲۴ سال تدابیر نیم‌بند و مذاکرات شکست خورده دیگر کافی است. سازمان ملل در دهه‌های گذشته در جلوگیری از برنامه‌های هسته‌ای کره‌شمالی باز مانده است و تحریم‌های شدید در این مقطع برای متوقف کردن پیونگ‌یانگ ضروری خواهد بود.

ما در مذاکرات مستقیم، چندجانبه و متعددی با کره‌شمالی گفت‌وگو داشتیم و هر بار این گفت‌وگوها ناکارآمد واقع شده است. واشنگتن به دنبال محدود کردن تعامل و تجارت با هر کشوری که به کره‌شمالی کمک کند خواهد بود.

جلسه اضطراری شورای امنیت با هدف بررسی آزمایش هسته‌ای اخیر کره‌شمالی آغاز شد. نماینده ژاپن در این جلسه گفت: کره‌شمالی تنها کشوری است که آزمایش‌های هسته‌ای این‌چنینی انجام می‌دهد. ما باید فشارهای بیشتری بر پیونگ‌یانگ اعمال کنیم تا این کشور را وادار به توقف اقدامات خصمانه‌اش سازیم.نماینده فرانسه نیز در این جلسه اضطراری شورای امنیت اظهار کرد: نظام کره‌شمالی جامعه بین‌الملل را به چالش می‌کشد و ما خواهان اتخاذ تصمیمی سریع برای اعمال تحریم‌های جدید علیه کره‌شمالی و اجرای تحریم‌های قبلی علیه این کشور هستیم

رئیس‌جمهور آمریکا و کره جنوبی برای برداشته شدن محدودیت وزن کلاهک‌های مربوط به موشک‌های کره شمالی توافق کردند. در توافقات قبلی میان آمریکا و کره جنوبی، سقف مجاز برای وزن موشک‌های سئول ۵۰۰ کیلوگرم در نظر گرفته شده بود.

نشست شورای امنیت بدون قطعنامه مشخصی پایان یافت قرار است اعضای این شورا در هفته پیش رو قطعنامه پیشنهادی آمریکا را بررسی کنند

موگرینی و آمانو درباره برجام گفت‌وگو کردندمسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره اجرای برجام گفت‌وگو کردند.

در خبرهای سوریه ارتش در ادامه درگیری‌های شدید که از بامداد امروز در جریان است، بر کارگاه تولید آسفالت در نزدیکی این مقر مسلط شدبامداد امروز  “نیروهای ویژه” و پیشاهنگ  سوریه موفق شده‌ بودند خود را به «تیپ ۱۳۷» برسانند و عملا محاصره سه ساله را برای اولین بار بشکنند با رسیدن نیروهای ارتش سوریه به این تیپ، محاصره، رسما شکسته خواهد شد

روزنامه  فرامنطقه ایرای الیوم به نقل از منابع عالی رتبه  عربستانی نوشت: دیوان پادشاهی عربستان به روزنامه ها و شبکه های تلویزیونی این کشور در داخل و خارج عدم حمله به ایران و مذهب شیعه را دستور داده است.

در خبرهای اقتصادی دکتر مسعود کرباسیان در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی دولت: رشد اقتصادی و تک رقمی شدن تورم نشانه تلاش و موفقیت دولت برای تقویت ارزش پول ملی است و سیاست ما حفظ و تقویت این ارزش است. باید با زمینه سازی برای افزایش قدرت پول ملی زمینه جذب سرمایه های خارجی را فراهم کرد. با تلاش های صورت گرفته در دولت یازدهم از تورم ۲رقمی خبری نیست، تراز تجاری کشور تا پایان سال قبل مثبت بوده است، بدهی های بانک ها و وضعیت موسسات اعتباری مدیریت شده است و در مجموع ثبات اقتصادی محقق شده است. اتکای بودجه در سال ۹۲ به درآمدهای نفتی ۴۳٫۴درصد به ۲۶ درصد رسیده است و از سوی دیگر در سال ۹۰ سهم منابع مالیاتی در بودجه ۳۱ درصد بوده که در پایان سال ۹۵ به ۳۶ درصد رسیده است. از سال ۹۲ تا ۹۵ بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار شغل در کشور ایجاد شده است. دولت در کاهش نرخ سود بانکی جدیت دارد.

زنگنه  (وزیر نفت) در دیدار با وزیر انرژی برزیل:   تا چهار ماه آینده با تعداد زیادی از شرکتهای بین المللی مذاکرات فشرده بازرگانی خواهیم داشت.برزیل خواستار تامین نفت یک پالایشگاه جدید توسط ایران است

در بازارهای جهانی گویی بعد  بازار ما بازارهای جهانی روند و عملکرد بهتری دارند … در این دقایق روی ۳۲۰۷ و مس ۶۹۱۵ دلار است  . نفت حوالی ۵۲٫۵  و طلا ۱۳۳۴ است

در دلار نیز به  نظر قیمت های ۳۸۹۰ و ۳۹۰۰ قرار دارد

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۴ شهریور  ۹۶

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم