در گروه قند و غذایی …

در گروه قند و غذایی ...

خرداد ۱, ۱۳۹۶
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

در گروه  قند و غذایی    …  

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۷  در این  گروه شرایط برای برخی غذایی ها  جالب است  دیروز غشصفها  ۲۰۰  ریال  سود داد  انتظار از او  بیشتر بود  به نظر فعلا  سراغ  سهم  نباید  رفت  .

غشهداب بلوک  بازی دارد و سهم  را متوقف کردند ولی در گزارش منطقی عمل کرده و نزدیک  به  سود  اعلامی را پوشش داده ولی خبری از تعدیل سود نیست

در گروه  قند  گزارش قند  اصفهان خوب بود ولی قنقش روی همان  حوالی سود تاکید کرد . در اصفهان  قصفها  که  پیش ازاین  روی سود ۸۴۱ ریالی تاکید  کرده  بود  و ۴۰۸ ریال  را  محقق کرده  بود ان هم در ۱۰ماهه  به سود ۸۸۹ ریالی رسیده است  و این در حالی است  که هنوز بیش از ۶ هزار تن  موجودی برای فروش شکر دارد در این  سهم  به نظر بازی خوبی را داریم و جز خوب های قندی است  .

در سوی دیگر در گروه  قند  همچنان  روی قشهد  تاکید  داریم  قپیرا نیز باز می شود که  اگر زیر ۸۰۰۰ ریال  باز شود برای خرید  خوب است  .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱ خرداد    ۹۶

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم