در هلدینگ ها باید …

در هلدینگ ها باید ...

اسفند ۱, ۱۳۹۵
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

در هلدینگ ها  باید      …

تحلیل خًبر

بتا سهم – ۶:۰۵  وصندوق و  وبانک  پیش بینی درامد  داده اند  . ابتدا در مورد  وصندوق صحبت  می کنیم که  یک  سود در دل خود  بابت  سال مالی تغییر کرده  دارد و حالا  سود  سال ۹۶ را نیز با  رشدی چشم  گیر ۴۸% از ۱۹۳  به  ۲۸۶ ریال  رسانده است . به نظر تعدیل زیر مجموعه ها در وصندوق موثر بوده و سهم  به این  سود  رسیده است  به نظر قیمت های ۱۴۰۰  ریال  برای سهم  یک  فرصت  بسیار خوب است و جای رشد تا  ۱۸۰۰ و ۱۹۰۰  را در میان مدت  دارد  . سهم  ۳ ماه  دیگر یک  تقسیم  سود  دیگر را نیز خواهد داشت .

دیگر سهم  گروه  وبانک  بود که او نیز در قیمت  عجیبی است    سراغ  خود وبانک  میرویم  که در سال ۹۵ با سود ۵۲۷ ریالی در قیمت  پایئنی معامله می شود  . در بودجه  سال ۹۶ بر سود ۵۲۷ ریالی تاکید  کرده و با  ۱% کاهش سود  سال ۹۶ را  ۵۲۰  ریال  اعلام  کرده است که  به نظر گزارش خوب و معقول و منطقی است  . سهم  با این  سود در این  قیمت ها  نباید  باشد  به نظر او  نیز باید  رشد کند  .

دیگر سهم  تاپیکو  است  که  به نظر او نیز با  این  بودجهع از زیر مجموعه ها  باید تعدیل سود  بدهد و حرکت کند  او  را نیز زیر نظر داشته  باشید  پارسان را هم  به همین  شکل واقعاً این هلدینک ها در قیمت های  حداقلی هستند  .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱ اسفند    ۹۵

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم