خارک در بین پتروشیمی ها …

خارک در بین پتروشیمی ها ...

آبان ۹, ۱۳۹۵
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

خارک در بین  پتروشیمی ها …

تحلیل خًبر

بتا سهم – ۵:۵۹  در مورد  خارک  صحبت  شد  که  خارک در ۳ ماهه  ۲۲۱ میلیارد فروش داشت  که  موفق شده  بود ۳۵۳ ریال  سود محقق کند و از سود ۱۸۰۱ ریال  تحقق سود  خوب بود  . در ۶ ماهه  عدد  به  ۴۶۷ میلیارد تومان  رسیده است ولی در ۱ ماهه  اخیر ۱۰۲ میلیارد تومان  فروش محقق شده است  که عدد  بسیار خوبی است و از میانگین  ۶ ماهه  که  ۷۰  میلیارد تومان  بوده  است  بیشتر است .  در سود  شرکت نیز جالب است  شاهد  تعدیل منفی هستیم و سود  از ۱۸۰۱ ریال  به  ۱۱۵۱ ریال  رسیده است  . ولی سهم  صف خرید است  . این هم  از عجایب  است  .

به نظر گزارش این  سهم در ۹  ماهه  با  فروش ۸۵۰  هزار تومانی در هر ماه  به خصوص ماه اخیر جالب می شود  . روند  رشد قیمت  محصولات  نیز جالب است  به نظر باید منتظر گزارش خوبی برای خارک  همراه  با  تعدیل بود  .  ولی به هر حال  امروز سهم متعدل می شود  .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۹ آبان ۹۵

 

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم