و بازهم ولساپا …

و بازهم ولساپا ...

مرداد ۲, ۱۳۹۵
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

و بازهم  ولساپا   …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۲۴  به نظر این  سهم  رفته  رفته در حال  نشان  دادن  خود است  . ان  از مجمع  که  ۵۵۰  ریال  تقسیم  کرد و این  هم در پوشش سود  ۳ ماهه  که  بیش از ۴۰% از سود  را محقق کرد  . شما شاهدید که  یک  روز درمیان از حضور در مجمع ولساپا  گفتیم  . نکته  بسیار مهم این  است  که  شرکت  تعدیل مثبت  نداده است و سهم  از ۵۴۱ به  ۵۴۲ ریال  و پوشش ۴۲% را داده است ولی صورت های مالی عجیبی دارد  او  را نمی توان  فصلی تحلیل کرد ولی رشد درامد و رشد ۲۶% سود عملیاتی نکته  بسیار مهم  سهم  است  .

و در مورد  قیمت به نظر اگر در قیمت  تئوریک  باز شود  یک  رویا برای خریداران  است ولی بهترین و منطقی ترین  قیمت  بازگشایی در حوالی ۲۹۰۰  و  ۳۰۰۰ ریال  است  . ۲۶۰۰  و ۲۷۰۰  ریال  باز شد  به نظر باید  شیرجه  زد در سهم  .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲ مرداد   ۹۵

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم