خبرهایی که موجب…

خبرهایی که موجب...

اسفند ۴, ۱۳۹۴
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

خبرهایی که موجب…

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۰۷ امروز بازار را در حالی اغاز می کنیم که به نظر موج مثبت ایجاد شده در بازار با طول موجی مناسب و مثبت پیش برود و از سوی دیگر رشد قیمت نفت نیز کمی در بازار این اتفاق را رقم بزند که می توان به رشد بازار بازهم امیدوار بود . رشد قیمتر نفت در بازار ما می تواند ایتم بسیار موثری باشد .

به طور کلی طی دو روز باقی مانده در این هفته به نظر امروز مثبت و خوب و فردا متعادل و پر عرضه خواهد بود .

بازهم گروه خودرو پالایشی و برخی دیگر در بازار مورد توجه قرار میگیرند . شاخص نیز با رشد مواجه خواهد شد . امروز خبرهای صلح در سوریه نیز اتفاق بسیار مهمی است .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۴ اسفند ۹۴

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم