در این دو گروه …

در این دو گروه ...

شهریور ۱, ۱۳۹۴
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

در این دو گروه …  

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۲۳ به نظر کم کم باید رفت سراغ گروه هایی که از بحران جهانی تاثیر خاصی نمی گیرند و فضای انها فضای منفی شدن محصولات نیست . به نظر در حال حاضر دو گروه دارو و رایانه شرایط بدی ندارند و در بازار با توجه به کم بودن سهام انها نیز می توان شاهد نوسان های جالبی بود . در گروه رایانه رانفور سهم خاصی است و به نظر بیشتر به دلیل نبود سهام شناور رشد می کند رتاپ رکیش همکاران سیستم گزینه های خوبی هستند .

در گروه دارد و دسبحا ، جابر، والبر، اسوه ، دفارا، و برخی دیگر نیز گزینه های بدی نیستند . توصیه ما این است با توجه به جو بنیادی هر دو گروه را خوب زیر نظر داشته باشید . طی روزهای اتی نیز گروه های دیگری را نیز معرفی می کنیم .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱ شهریور ۹۴

 

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم