بازگشت مغلوبانه پالایشی ها !

بازگشت مغلوبانه پالایشی ها !

تیر ۱, ۱۳۹۴
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

بازگشت مغلوبانه پالایشی ها !

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۲۳ بازهم ملی پخش و پالایش و شخص وزیر جلوی این حرکت را گرفت تا شوک مثبتی به بازار وارد شود . جلوی این تعدیل هم در پالایشی ها گرفته شد و خیلی واضح و روشن به انها گفته شد قیمتهایی که دادیم را پس بدهید لیست دوباره می فرستیم ! قرار بود درسود سال ۹۳ تغییرات به وجود اید که نشد . دیروز شفاف سازی اکثر پالایشی ها این بود که : مطابق با اعلامیه­های ارسالی از سوی شرکت مبنی بر اعلام نرخ یارانه فروش فرآورده­ها توسط شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده­های نفتی ایران، با توجه به درخواست شرکت و اثر قابل ملاحظه مبلغ یارانه مذکور بر نتایج عملکرد و سودآوری شرکت، نماد معاملاتی، قبل از شروع معاملات متوقف گردید.

و مطابق با نامه ارسالی شرکت اعلام نمود: «اعلامیه یارانه فرآورده­های تولیدی سال ۹۳ بدون مستندات بوده که برآیند اعلامیه های مزبور باعث تغییرات بااهمیت در میزان سود شرکت می گردد.» اما دوباره مطابق با نامه ارسالی در تاریخ ۳۱/۰۳/۹۴ شرکت اعلام نمود که شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده­های نفتی ایران نسبت به تعدیل و بازگشت اعلامیه­های ارسالی قبلی اقدام نموده است. ! این یعنی از تعدیل خبری نیست و نمادها باز می شود .

البته نمی دانیم چرا بورس قرار است بدون محدودیت انها را باز کند که شاید اشتباه برداشت باشد .

به هر حال این حرکت جز سرخوردگی برای بازار چیزی نداشت و حالا با شرایط منفی باز می شوند ولی نشان می دهد تحولاتی را در دل خود دارند و البته بیانگر این است که هنوز گزارش ۱۲ ماهه انها اماده نیست .

باید دید فضای رایزنی از این پس چطور پیش می رود .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱ تیر ۹۴

 

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم