در نماد رانفور …

در نماد رانفور ...

خرداد ۲, ۱۳۹۴
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

در نماد رانفور …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۳۹   در مورد این سهم رفتن به مجمع برای میان مدت ها توصیه شد . در مجمع خبرهای بدی نداشتیم فضا مثبت بود . قراردادهای شرکت شفاف شد و به نوعی تاکید شد که عملیات انحصاری دارد . نکته اخر نیز افزایش سرمایه دارد . و حالا سهم با تقسیم سود ۱۲۰۰ ریالی می تواند در بازار باز شود . اوج سود رانفور می تواند ۲۲۰۰ ریال باشد . به نظر شرایط خوبی است و می تواند حتی با سود ۱۸۰۰ ریالی فعلی نیز جالب باشد .

به نظر قیمت های ۱۰۶۰ تومان به نظر اگر کمی صبر کرد قیمت سهم به زیر ۱۰۰۰ تومان برسد خرید سهم برای میان مدت و هم برای کوتاه گزینه بدی نیست .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲ خرداد ۹۴

 

 

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم