در گروه بانک …

در گروه بانك ...

دی ۴, ۱۳۹۲
نوید خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

در گروه بانک …

تحلیل خبر

بتا سهم – 6:44  این  گروه  با عرضه های سنگین دولت  همراه  شده است  . شنیده می شود چند خریدار حقوقی و حقیقی تمایل به خرید این  بانک ها داشته و دولت نیز دست  به  کار شد . به نظر میرسد این  فشار عرضه از سوی دولت ادامه داشته  باشد و این موضوع مانعی بزرگ  بر سر راه  رشد قیمت  سهم  است . هر چند  ان  طور که  شاهدیم خریداران  جدی برای خرید سهام  بانکی وجود دارد .

چالش عمده این  بحث ما در دو شرکت صادرات و تجارت  است . به نظر با این  عرضه ها  سهم  ها  فعلاً در جا خواهند زد  مگر یک  رشد ۴ الی ۵% دیگر داشته  باشند و باید با خبرهای مثبت  پیش بروند و تا خبر مثبتی نرسد این  گروه  رشد بالا نخواهد داشت  و با این عرضه ها  کنترل خواهد شد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۴ دی ۹۲ 

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم