در نماد امید با …

در نماد اميد با ...

دی ۱, ۱۳۹۲
نوید خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

در نماد امید با …

تحلیل خبر

بتا سهم – 6:36   این  شرکت  سود  سال ۹۳ خود را  با رشد ۹% مبلغ ۷۵۶ ریال اعلام کرده است که به نظر میرسد محافظه  کارانه  بوده  اما نکات  جالبی رادر دل خود دارد . ۷۰% سود  شرکت از دو سهم  کچاد  و  کگل است و بودجه  سال ۹۲ این  شرکت ها در سال ۹۳ امید لحاظ می شود .

در صورتی که  کگل ۱۲۰۰  و کچاد  ۱۱۰۰ ریال  تقسیم  سود داشته  باشند که  بیشتر  خواهند داشت  سود  امید به  ۸۳۰  ریال  نزدیک  خواهد شد . در مجمع  شرکت نیز که معمولاً در اردیبهشت  برگزار می شود احتمال  قوی سود  سال ۹۲ شرکت نیز تعدیل شده و نزدیک  به ۶۰۰  ریال در جمع  تقسیم  شود .

با این  شرایط با  شرکتی مواجه ایم که  با  تقسیم  سود  ۶۰۰  ریالی و سود احتمالی ۸۳۰  ریالی در پی به ای نزدیک  به  ۵ و ۵.۵ قرار دارد .

شاید سهم  به دلیل شرایط خاص به  سختی رشد کند اما در قیمت های ۵۵۰۰ و ۵۶۰۰  واقعاً ریسکی نداشته و ارزنده است  . البته  این  سهم  نیز ۵ الی ۶ ماه  صبوری می خواهد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱ دی ۹۲ 

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم