پارسان با خبرهای …

پارسان با خبرهاي ...

مهر ۸, ۱۳۹۱
نوید خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

پارسان  با خبرهای …

تحلیل خبر

بتا سهم – 7:55   روز های گذشته هامون  یکی از زیر مجموعه های نفت و گاز موفق به  فروش بخش قابل توجهی از سهام  پردیس شده است که علاوه  بر شناسایی حدود ۲۰ ریال  سود از این  محل برای نفت و گاز پارسیان نقدینگی خوبی رانیز برای مجموعه  فراهم  کرده.  گفته می شود نقدینگی پارسان  برای بلوک های یاد شده در حال  تکمیل است  و به  زودی با  قدرت هر چه  تمام  تر در این  بلوک ها  شرکت خواهد کرد . غدیر نیز نقدینگی بالایی دارد .

بیشک  پارسان  اگر بتواند  ۵۷% از شبندر  و ۳۴% شراز را در اختیار داشته  باشد و همچنین در هلدینگ  خلیج  فارس هم  حاضر شود ، با توجه  به  شرکت های فعلی این  مجموعه او  قوی ترین هلدینگ پتروشیمی و نفت کشور  خواهد شد  که  با  پی به ای های ۵ نیز می تواند مورد معامله  قرار گیرد .

تاکید می شود  پارسان  بدون  صف خرید به  راه خود ادامه می دهد چرا  که  غدیر مدام دراین  شرکت  عرضه  کننده است .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۸ مهر ۹۱

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم