گزارش جالب پاسا …

گزارش جالب پاسا ...

بهمن ۱, ۱۳۹۰
نوید خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر

گزارش جالب پاسا …

تحلیل خبر

بتا سهم – 9:29  پاسا در حالی بر سود ۱۴۷۹  ریالی در گزارش ۶ ماهه  حسابرسی شده  تاکید می کرد که  1030  ریال  سود محقق کرده  بود . حال  گزارش ۹  ماهه  شرکت نیز منتشر شده  که  تنها  10  ریال  به  سود اضافه  شده و شرکت  1040  ریال  سود  محقق کرده است  .

صورت های مالی نشان  می دهد رشد بالایی در بهای تمام  شده  صورت گرفته و فروش در ۳ ماهه  اخیر کاهش داشته است و این  دلیل این  عدم پوشش مناسب است  .

اما  با  ریز شدن در صورت  مالی شرکت متوجه می شویم  که  شرکت در تولید بسیار مناسب حرکت کرده است  و روند  تولید حتی از پیش بینی های شرکت نیز فراتر رفته  اما به  وضوح  مشخص است که  بخش اعظمی از تولید شرکت  به  فروش نرفته است . شرکت  باید بابت  این  رفتار توضیح  دهد  که یا مشکل فروش دارد و  یا  برای فروش به  قیمت های بالاتر انبار کرده است ؟!

به هر حال  توصیه  می شود تا  قبل از انتشار اطلاعات  کامل تر در مورد  خرید یا  فروش تصمیم گیری نکنید .

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

 ۱ بهمن ۹۰

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم