در خودرویی ها اخبار از …

در خودرویی ها اخبار از ...

خرداد ۱۰, ۱۴۰۲
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

خبر
در خودرویی ها اخبار از …

تحلیل خبر

مهم ترین خبرها خبرهای خاص تجدید و الزام  به تجدید و این موارد است روزها و هفته های قبل نوشته بودیم که خودروسازها درخواست های خود  را ارائه کردند و این می تواند  نقطه خوبی برای این گروه  شود و خودرو  وخساپا را دوباره  سرخط بیاورد و بحث تجدید  را مطرح کند . به نظر این  مهم ترین  رویداد خودرویی هاست و همین موضوع میتواند عامل خوبی برای بازار شود  . کار خودرویی ها سخت تر از بقیه بازار نیست انها اصلاح خوبی را هم داشتند و با دید کمی صبر خرید خودرو  مثلا در منفیو یا خساپا بد نیست  .

خبهمن  با خبرهای بهمن موتور و این موارد جالب می شود  . به طور کلی اگر قصد حضور در سهم هایی مانند  خزامیا و خاور خدیزل ندارید به نظر خود و خساپا خاص تر هستند  .

۱۰  خرداد  ۱۴۰۲

 

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم