بین دارویی ها از …

بین دارویی ها از ...

مهر ۱۲, ۱۴۰۰
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

خبر
بین دارویی ها از …

تحلیل خبر

بتا سهم06:۳۱:۳۵ در دارویی ها دلر و دجابر نسبت به ۳ ماهه اول رشد خوبی در فصل تابستان داشته اند دارو هم خوب بوده دپارس هم دیشب با خبرهای افزایش نرخ مواجه شده است بـا توجه به افزایش نرخ نهادهای تولیـدی و همچنین تغییر نرخ ارز از دولتی به نیمایی برای برخی از محصولات ، قیمت محصولات پیوست به طور متوسط 35درصد افزایش یافته است.

در بین گروه پخش هم دتوزیع و هم وپخش هردو مورد توجه بازار خواهند بود و میتوانند جالب باشد تیپیکو نیز با دید میان مدت و کمی صبر بد نیست اگر خبر عرضه ددانا صحت داشته باشد دجابر تیپیکو شفا مورد توجه خواهند بود و اهرم روی دجابر بیشتر است .

۱۲ مهر ۱۴۰۰

 

[/ihc-hide-content]

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم